Dags att lägga ned, kanske?

Jaha, då känner man sig sådär ful och äcklig. Orkar aldrig göra mig iordning, känner att det inte är någon idé. Men jag vill liksom.. känna mig fin, kvinnlig och sexig. Har mer en killstil än vad jag är tjej, kan man säga. Men fan, jag har förändrats, massor! Är det verkligen jag idag?

Jag vill kunna gå i klackar, pallar inte ha brallor som hänger i rumpan längre.
Jag vill känna mig fin i kjol, tunika, leggins. Men det är inget jag gör just nu.

Använder mig av Dr. Denim jeans, stuprör med dragkedjor för fickorna. Nitbälte och häng i baken. Trosor i massa konstiga, men coola, tryck. T-shirtar som är aningen för stora för mig, för att jag köpt dem på killavdelningen på H&M, de har alltid massa olika tryck. Hoodtröjor med konstiga krumelurer. Hade "converse"skor, men har en annan modell idag.

Men det kanske är dags att lägga den pojkaktiga stilen bakom sig? Jag har ju mognat, vill se lite kvinnligare ut och KUNNA GÅ I KLACK! Men ändå inte... Jag vill skejta, longboard då, jag vill inte behöva bry mig om hur jag ser ut.. Jag vill inte se ut som en fjortis/brat?! (jag vet inte)

Men hur ska man då kunna kombinera det lite mer pojkaktiga och det kvinnliga sexiga?
Tips någon?

Kommentarer
Postat av: mikaeeela nordin

Jag känner mig lite kluven i det där med klädstil jag med. Och jag har bara en sak att säga, och det kanske är det mest klyschiga också: MAN ÄR SEXIG I DET MAN TRIVS I.

du är ju förfan snyggsnyggsnygg!

2008-01-24 @ 21:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback