Nattliga spökpromenader

Igår kväll var jag hos en vän och kollade på film. Vi såg 21, har redan sett den, men det hade inte han och båda var riktigt nöjda med filmvalet. Dock så kände vi oss grymt feta när vi satt där i soffan och käkade chips och drack coca cola/öl. Så efter filmen, som slutade runt tolv, så bestämde vi oss för att ta en kort nattligt promenad. Fast den blev inte så kort, utan vi gick Salinge som vanligt.

Salinge är en väg på 6,5 km ungefär. Det finns inga gatulycktor eller ljus överhuvudtaget, men denna natt var det smått upplyst tack vare den lilla snön som fanns på åkrarna. Och tack vare dimman som var runt om oss också. Vi gick runt och jag blev kissnödig, sedan såg vi ett skumt ljus och började skrämma upp varandra. Jag blev bara meer kissnödig och tillslut var jag tvungen att kliva upp i skogen. Och vi fortsatte att skrämma upp varandra med massa grejer.

Vi snackade om vad som skulle vara läskigast att stöta på då och kom fram till massa olika saker. Sedan gick vi förbi en liten bondgård, och så sa vi att det läskigaste skulle vara om det kom något från ladan där borta. Och då händer det, det var något som lät och smällde till, precis som om det var någon där! Vi blev skitskrajja och var redo att springa därifrån.

Vi fortsatte gå, skrämma upp varandra, men tillslut kom vi i alla fall hem. Och jag kan lova er, jag vågade inte sova i mitt rum i natt, så jag sov inne i huset. hahaha. Sådan chicken jag är.

Men det var ialla fall trevligt igår kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback