Nattens äventyr och äckliga drinkar

Oj oj, vilken natt. Började med skön förfest/chill hos Sofia. Glömde ju fan hennes present också, något jag kom på när jag stod utanför hennes dörr och hade plingat på. Men men, hon kan få den senare annars. Vi satt iaf hemma hos henne och chillade och drack. Jag blandade väärsta goda jävla drinken också! En San Francisco, supergott och det var fler som fick smaka och tyckte om den. Så jag fick inte ha min juice och blandmix själv, tyvärr. Aja, gör väl inte så mycket I guess.

Men sedan drog vi ut i alla fall, och var ute strax efter 00.00. Massa dans och slöseri med pengar. För jag skulle köpa en Sex on the beach,eftersom det är en av de godare drinkarna. Men bartendern var bättre på att flirta, för blanda drinkar kunde han inte i alla fall. Betalade 72 kr för en drink jag inte klarade av att dricka upp, så äcklig var den. Försökte sälja vidare den, men ingen ville ha. haha.

Köpte en Aquatini också, men den hann jag inte dricka upp. För det hände lite grejer och vi fick fara iväg till sjukhuset. Tänker inte gå in på vad som hände, men men. Vännen mår  ialla fall bra nu och vi fick sova hemma. Vi fick även åka till krogen idag igen, för att hämta våra jackor som blev kvar.

Det var en vääldigt händelserik natt, om jag skulle berätta om allt som hände och inte hände. Men det var trevligt och nästa gång blir det ännu trevligare!

Vad hittade ni på?
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback