Hummer, champange och snart fyrverkerier

Sitter i sängen just nu i väntan på vår efterrätt som ska serveras här hemma. Vi har avnjutit en väldigt god, snart, trerättersmiddag. Förrätt=Hummer, pilgrimsmussla och löjrom. Varmrätt=Vallenbergare, potatismos, persilja. Efterrät= jag minns inte vad som ska ätas då? Till allt har vi druckit champange och rött vin och till desserten blir det självklart ett gott vitt vin.

Kanske är tråkig mot gästerna som sitter här, men jag är faktiskt riktigt uttråkad och om ungefär tre timmar går min buss in till stan, så det känns lite segt det med. Jag har ätit, suttit och pratat med dem och sådär ett tag nu, så jag får väl ta paus. Börjar få huvudvärk, men det kanske är spänningshuvudvärk, vad vet jag?

Fan, det är ett nytt år som börjar. Känns helt galet, för det är ju bara ett halvår kvar till studenten, något som känns än mer galet! Jag ska börja jobba mer än vad jag gör nu också, känns skönt för det betyder mer pengar. Sedan... vad händer sedan? Jag kanske till och med har egen lägenhet om ett år? Vad vet jag, jag kanske inte ens bor kvar i Sverige?

Hoppas att 2009 blir mer händelserikt än vad 2008 varit. Även fast jag gjort en jävla massa under 2008, men jag vill ha mer spänning, äventyr och bus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback