Förstår inte hur man kan vara så trött?

Idag är jag verkligen sjukt trött, hela min kropp är matt och jag orkar knappt hålla upp huvudet. Är så galet trött. Ändå somnade jag tidigt (för att vara jag), runt 00.15 eller något sådant. Efter ett mysigt och långt samtal med älsklingen. <3 Pratat massa inredning och flytt. Så nu är jag ännu mer sugn på att flytta hemifrån. Sitter och planerar i huuvudet hela tiden över hur det kommer se ut hemma hos mig, och jag vet hur jag vill ha det. Möbler, färger m.m. Kan inte jag få flytta nu?

Imorse fick jag höra om en jordbävning i Skåne, galet ju! Folk tror inte att det ska kunna hända här i Sverige? Men nu händer det verkligen, och jag har mina funderingar över det också. Vi fick iaf se en film på Geografien idag, som handlade om befolkningen och jorden och allt som påverkar. Skitbra och riktigt intressant. Och mycket det de sa i filmen är det som hänt här i Sverge idag. Dags att folk börjar öppna ögonen ordentligt nu kanske?

Råkade tyvärr somna på lektionen, ville inte men kunde inte stå emot. För jag var så sjukt trött. Försökte hela tiden att hålla mig vaken, men ögonlocken blev tyngre och tillsist hörde jag bara lite dova ljud. Vill hem och sova, men slutar inte förrän vid 16.30. Och ska ha gjort klart min t-shirt idag , så bäst att jag sätter igång och blir klar nu.

Hur har er dag varit hittills och vad händer ikväll?

Kommentarer
Postat av: yasmine

tack det är grov salt som ska vara snö haha krams

2008-12-16 @ 12:55:40
URL: http://yasminegill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback