En ny dag imorgon också

Skrev ju i tidigare inlägg om den sura tanten jag råkade ut för idag, på jobbet. Men ja, det jag glömde skriva var att hon inte förstörde min dag. Visst förstörde hon min morgon, men bara ett tag. Sedan fick jag bra feedback och jag känner att jag trivs så grymt bra på jobbet, att något sådant inte kan förstöra min dag. Så jag är glad att jag hade ett leende på läpparna resten av dagen, ett äkta leende var det också. Och jag tror att de flesta kunderna i alla fall, tycker att jag är trevlig.

Men nu är det dags för mig att sova. Det har inte hänt så mycket idag egentligen. Jobbat, och sedan bara tagit det lugnt. Hade kusinerna här under eftermiddagen också, de är så söta. Speciellt Vincent som är så blyg för mig. Nu har jag bara morgondagen och fredagen kvar på jobbet, sedan blir det semester. En välbehövlig sådan. Imrogon är det också en kort dag, jobbar från 10 till 18, och det är kort för mig, en dag på jobbet. Fredag blir hyffsat kort, jobbar lika mycket som jag gjorde idag. Och sedan blir det krogen, känns grymt härligt.

Och nu är det dags för sängen, ska ringa Robin först. Prata med honom tills jag somnar, myspys! <3 Saknar honom massor, även fast vi träffades i måndags. Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en trevlig vecka, snart helg!

Sov gott och dröm sött.
xoxo <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback