En mysig helg utan alkohol.

Robin åkte hem för ca en timme sedan, usch... Ville att han skulle stanna kvar. Men jag börjar jobba imorgon igen och han förmodligen också. Sedan vet jag inte när vi syns igen, men jag hoppas det blir snart. Har i alla fall haft en underbart mysig kväll och det blev inte så mycket festande heller, som jag från början trodde.


Började med fredagen, spelning på kvällen, dricka uthälld när vi inte ens hade druckit osv. Åkte hem runt tolv och var hemma halv ett. Skulle jobba igår (lördag) kl. 8.30, försov mig nästan då jag vaknade kl. 8. Var rätt trött eftersom jag knappt sov något den natten. Men det gjorde inget, slutade ändå kl. 13 och efter det åkte jag hem med lite godsaker, somnade en stund med älsklingen innan vi drog ned på stan.  Jag och Robin tog och delade på en kaffe latte på Coffee House. Väntade på Carro som skulle ta bussen till stan runt tjugo i sex. Sedan stack vi direkt upp till torget för att se karnevalståget. Var dock inte mycket att se, blev riktigt besviken faktiskt. Men det berodde väl på det dåliga vädret?

gick till stora scenen för att se fortsättningen av Samba-dansarna. Folket som stod och stirrade på alla sambarumpor, berättar mer i senare inlägg jag tänkt skriva. Efter samban drog vi och käkade på ett smockat donken. Och sedan strosade vi bara runt på stan, kollade stånden, gick vid tivolit, vann nallar och grejer och köpte goda remmar. Tiden gick fort och precis när vi skulle ned till bussen runt tio, möter vi det roliga Stigtomtagänget som fick oss att tveka om att stanna kvar. Vi skulle gå och möta Alice och i sista sekund, fem minuter innan bussen skulle gå, bestämde vi oss för att åka hem istället. Vi sprang mot tågstationen för det skulle bli närmare och vi skulle få mer tid på oss.

Vi kom på bussen, åkte hem, sa hejdå till Carro. Väl hemma blev det myskväll och vi tittade på en och en halv film, sedan var det för sent och vi gick och lade oss. Vi såg The number 23 och int eens halva Allt om min buske. Men det gjorde inget, för jag fick mig en mysig kväll ändå. Och jag hoppas ni andra också fick det. <3
Tack för helgen alla underbara vänner och min älskade Robin.

xoxo <3


Kommentarer
Postat av: Cissi

Var the number 23 bra? Har hört lite om den så blev nyfiken:)

2008-08-03 @ 21:55:53
URL: http://juhliiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback