Inga stora planer denna kväll

Robin kom när jag skrev mitt sista inlägg förut, och sedan dess har vi bara legat i sängen och kollat på tv och pratat. Kändes skönt att bara slappa och stanna hemma ändå. Kände inte för att dra ut ikväll också, dels för att jag gjorde det igår och är fortfarande opepp och sedan har jag gått och blivit förkyld, sitter och nyser hela tiden..

Det var väl tur också att vi inte drog ut, för Robin har somnat i min säng, och klockan var bara tio då. haha, jaa så jag roar mig genom att titta på Pearl Harbour som går på fyran. Rätt ok film, såg den första gången på bio när den kom, segt som fan för filmen började brinna upp i mitten. Och då fick vi vänta på att de bytte och spolade fram.

Men jaa, jag ska väl tillbaka till sängen igen, kolla på tv och sedan lär väl jag också somna. Ska se till att komma upp skapligt imorgon, och sedan bara ta det lugnt heeela dagen. Blir förmodligen en kryssning den 27e september, Salsabåten. Mer om det senare.

Sov gott och dröm sött allesammans.
xoxo <3

Ny MusikFavorit - Pink, so what

Ny musikfavorit som jag suttit och lyssnat på hela kvällen. Pink - So what . Grymt jävla skön text och jag ääälskar videon, haha.

Men nu kom Robin så det blir nog filmkväll. :) <3

En liten tupplur

Vaknade för en liten stund sedan, tog en liten tupplur efter den sena lunchen. Men det var skönt och välbehövligt, eftersom jag somnade sent inatt efter krogen och vaknade kl 9 imorse, pigg och glad helt utan baksmälla. Är lite uttråkad just nu, men Robin kommer väl snart. Stackaren som inte hade så kul igår, haha. Jag hade i alla fall kul och längtar till nästa gång.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll heller. Farsan försöker få med mig på någon Chilensk fest som ska vara här i Södertälje.. Visst skulle det vara kul, men jag känner nästan för en hemma kväll, uppkrupen i soffan och för att äta lite chips och kolla på en film. Men vi får se, ska höra med Robin också, han vari nte så pepp på att gå ut.

Aja, nu ska jag leta upp lite bra musik. Vad ska ni hitta på en kväll som denna?

xoxo <3

Ingen bakisdag för mig inte

Igår blev det krogen, och till en början var jag inte speciellt peppad. Men när ölspelet drog igång så gick jag också igång. Blev lite mycket för mig ett tag där, men när vi väl kom ut på krogen så började jag nyktra till. Dock klarade jag itne att dricka mer, så jag drack en halv xider och höll mig till paketet med cigg istället. Nyktrade till runt kl. 00-01 och tappade bort Alice och Lisa, med det gjorde inte så mycket, för jag fick umgås med Endogamia istället. Vilket var vääldigt mys. Var inte på så mycket danshumör heller, kände att jag inte var i ordning gjord, och så var det så sjuukt mycket folk, blev ju fan slagen av armbågar och grejer. Inte så kul, så jag satt mest med killarna och umgicks, gick och dansade med Emil också, men vi tyckte inte det var kul, så vi gick ut igen.

Men det blev bättre än förväntat, orkar inte gå in på alla mysiga detaljer heller, haha. Vill du veta något så är det ju bara att fråga. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vill bara tacka mormor och morfar också, för att de är så jävla underbara!! <3

xoxo<3

Känner nästan inte för krogen

Uäh, blev grymt trött just nu. Det är så illa att jag knappt känner för att dra ut på krogen. Men nu har jag ju lovat flickorna, och jag har grejerna hos mormor och morfar. Men ska se till att det inte blir så sent, orkar verkligen inte det. Känner också att jag är på väg att drabbas av en jobbig förkylning. Usch. Men men, nu ska jag snart ta bussen in till mormor och morfar. Byta om och sådär, och sedan dra ned på stan och möta Alice och förhoppningsvis Lina. :)

Hoppas ni får en trevlig kväll, skriver mer imorgon.
xoxo <3

Vad ska jag ha på mig?

hjälp mig någon? Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll för kvällens utgång.. :(

Ändrade planer för kvällen

Skulle från allra första början jobba denna helg, men eftersom Lisa behövde byta så jobbar jag nästa istället. Vilket känns skitskönt. Men sedan var planerna att jag åker till Södertälje, fast Robin åker ju på kryssning och är tillbaka imorgon. Vilket var lite synd. Men sedan fick vi ju se allt om Bartömning och hela faderullan på Hamnmaggan i Nyköping. Wooho, så det blir krogen! Massa ändringar och har tvekat en hel del fram och tillbaka. Men nu blir det i alla fall krogen. Sedan sover jag hos mormor och morfar, eftersom de ändå åker till Sthlm imorgon så får jag skjuts till tälje. Så det känns skönt och blir säkert bra. :)

Trevligt med utgång ikväll. Har bara ett problem, och det är vad jag ska ha på mig.
Hjälp någon?

Jag är kär

Jag är kär, bara så du vet.
Jag är jättekär
Grymt kär
kär






Robin <3

En ny dag imorgon

Så jag känner att jag behöver rikligt med sömn. Har loggat ut från MSN, stängt ned de andra sidorna samt musiken. Har inte lagt mig så här tidigt på jag vet inte hur länge. Men skönt ska det bli och det är verklgien välbehövligt ikväll. För jag är så sjukt trött och det känns som att klockan är 23-00, när den bara är kvart över tio. Ringa älsklingen först kanske och säga god natt i alla fall.

Massa trevliga samtal har det varit idag också, mysigt med sådant. Ny frisyr och imorgon blir det vax. Ska höra med Carro om vi inte kan dra in på GT en snabbis, ska testa en topp igen.

Men nu får ni sova så gott och drömma sött.
xoxo <3

Jag klarar mig bra i gymnasiet

Eller snarare toppen egentligen. Blev förvånad när jag idag fick mina betyg och poäng på påbörjade och avklarade kurser. Avklarade kurser ligger jag med 1400 p, varav 1 IG (blir G i vinter), 3 G, 8 VG och 5 MVG. När jag läst klart alla kurser kommer jag att få sammanlagt 2650p, vilket är 150p över det man måste ha för att kunna gå ut. Snacka om att jag är stolt över mig själv.

Fick också byta, så jag ska läsa Grafisk illustration istället för Socialkunskapen, då krockar det heller ingenstans. Sedan tog jag bort Italienskan som jag tydligen blev invald på, som jag hade läst med tvåorna i sådanafall. Scary ju, och jag som inte ens valt italienska! Ska tenta av Spanska steg 5 och det ger mig 100 p extra.

Låter nästan som om jag är värsta pluggisen, men det är snarare helt tvärtom. haha
xoxo <3

Tog tag i det och gjorde en impulsklippning

Jag har behövt en riktigt hårklippning länge nu! Var länge sedan jag klippte mig, men har varken haft tid och ork, så då blir det så. Plus att jag sparar till långt hår, men måste ju klippa mig också, så jag inte är tvungen att klippa av mig allt sedan då det blivit så slitet. Men jag är jävligt nöjd i alla fall. Uppklippt i massor, nu är det lite jämnare (hade kort på ena sidan och långt på den andra, förut) också. Luggen är fixad, inte så mycket, för hon tyckte att den var bra som den var, och sedan är ansiktet inramat. Kan äntligen styla till det, men måste köpa ett hårt vax imorgon, så det får stå på inköpslistan. Och sedan ska jag färga håret också, solblektes ju under sommaren, så jag har fått tillbaka min irriterande slinga.
 

xoxo <3
 

Dagens outfit

Dagens Outfit då, I like it very much.
en liten oversize tröja med huva och det söta lilla pacman märket. Tröjan är från Chile när jag var där i vintras. Till det blev det mina avklippta jeansshorts och leggins. Busruffsigt hår, speciellt efter klippningen.
































xoxo <3

Idag är jag trött

Har väl lagt mig lite för sent de senaste dagarna. Så idag ska jag se till att bättra mig. Stänga av tidigt, lägga mig och kanske läsa lite på teorin ett tag innan jag somnar. Just nu sitter jag och lyssnar lite på James Brown. Ska väl ta och plugga lite matte också, har ju bara fyra tal kvar, sedan är den läxan klar. Ska vara inlämnad på måndag. Var ju inte på mattelektionen igår, så jag undrar lite hur det kommer bli, om man jämför med förra läraren. (nämner inga namn)

Jaja, det visar sig väl.

Det är skumt, skumt

Idag när jag tog ut pengar så hände det något skumt. Jag hade fått tillbaka mina pengar för datorn jag beställde i måndags. Vilket är oerhört skumt, för jag har varken fått mejl eller liknande från företaget. Och det står inget när jag kollar min kontoinformation. Jag hoppas de svarar på mitt mejl så fort som möjligt. För jag förstår ingenting. Tänk om inte jag får datorn eller liknande?

Time for bed

Nu är det dags för mig att sova, så det inte blir allt för sent. Men först ska jag föra över lite skön musik på mobilen. Så jag har något att lyssna på på bussen och när jag är ute och går. Får se hur morgondagen blir. Börjar med Filosofi och Religion i alla fall, svenska och sedan kanske vi slutar, eller har NK lab. Och vi slutar efter svenskan så blir det kl. 12. Skönt som fan. Fast kl. 13 så jag till SYO och prata om årets kurser. Lite förvirring. Lägger ut mitt schema senare, nrä jag är säker på hur det blir.

Hoppas ni haft en bra dag. Vad ska ni göra imorgon?
Sov gott och dröm sött.
xoxo <3

Älskar lukten av nya skärp

Köpte ett nytt skärp häromdagen, i måndags var det. I läderflätor typ, och så är det tre olika färger som passar perfekt med varandra. Skitfint och jättesmart. Dock har jag inte fotat det än, som jag lovat. Men det får bli, när jag orkar. Men det är något speciellt med nya läderskärp. De luktar verkligen fräscht och gott, vet inte vad det är som gör det. Men varje gång jag känner lukten av det, så ååh. det luktar bara så gott. :)

Denna kväll har jag varit duktig

Känner mig stolt över mig själv. För efter skolan, när jag kom hem, tog jag en tupplur i en halvtimme. Innan jag somnade till så läste jag lite teori också. (tack Emelie för att jag får låna dina böcker). Vaknade, åt middag, och sedan satte jag mig med familjen vid tv:n. Startade inte datorn överhuvudtaget. Och sedan dess har jag suttit och pluggat matte. Fan vad jag känner mig duktig, för jag avskyr verkligen matte. Men nu gick det i alla fall igenom och jag är snart klar med hela läxan. Fast visst, var ju inte så mycket, men ändå. Jag pluggade. Och det är jag mest glad över. Ska se till att begränsa mitt datoranvändande och minksa lite på det. Plugga mer och köra massor.

Idag är jag duktig och får en guldstjärna också.
<3

Klar för dagen, dags att åka hem

Nu är vi klara, eller jag i alla fall. Sedan blir det väl att jag och Carro kanske börjar med tidsplanen på bussen. Vi får se. Men nu ska jag i alla fall gå till bussen, första ska Carro springa förbi någonstans. Men det blev i alla fall inte allt för sent idag. Vad mycket i alla fall jag börjat använda? Får tänka över det där lite.'

Skönt att komma hem, ska plugga lite matte och sådär.

xoxo

Huvudvärk och hetsskrivning

Sitter här och knappar på tangenterna så fingrarna glöder.. Eller inte riktigt så, men jaa, snabbt går det i alla fall. Så snabbt att jag inte ens kan skriva rent, nästan som när jag pratar. USch för att sluddra så mycket, haha. *Andas, ta det lugnt*

Huvudvärk har jag också, och det blir ju knappast bättre av att det är varmt i klassrummet, vi sitter med öppna fönster, och utanför håller de på med något bygge, för det låter förjävligt! Massa buller och maskiner, jag vet inte riktigt vad det är. Men här sitter jag, blodsockret har sjunkit och jag är trött.. Huvudvärken bultar i pannan och jag måste få i mig något snart, så jag får väl ta och äta mig nektarin som jag fick av Fride.

Det gick bra hos dietisten också, fick inte reda på något nytt egentligen, men kan berätta mer om det senare. För nu måste jag fortsätta med frågorna inför projektarbetet.
Tjingeling.

Godmorgon sötisar!

Idag är jag pigg och glad, trallar runt i min älsklings skjorta. Den passar perfekt, lite stor bara, haha. Får bli en bild senare ikväll kanske. Måste ju ta bild på det jag shoppade i måndags också, har inte orkat göra det. Men lite fint var det i alla fall.

Idag är det skola, missar dock matten nu på morgonen, men jag ska ju till dietisten. Äntligen säger jag, ska kännas skönt att kanske få veta vad jag kan äta och sådär, utan att må dåligt jämt och ständigt. Uhm, sedan är det Mediekommunikation och Projektarbetet som kommer täcka resten av dagen. Projektarbete kl. 13 - 17, haha. Men det kirrar vi, ellerhur Carro? Visst, sedan behöver man inte gå sååå länge heller, vi kanske blir klara tidigare.

Vet inte vad jag ska hitta på mer idag, men det blir väl att ta det lugnt och sådär. Men nu är det dags för frukost. Hoppas ni får en bra dag.

xoxo <3

Nee nu ska jag gå till kojs

Är trött idag, varit det hela dagen. Vilket har lett till att jag är otroligt seg i huvudet idag. Som efter skolan t.ex. Jag och Carro var på Bokia för att köpa kalender. (tack igen Carro) och efter det skulle jag messa Emelie för att meddela henne om att det fanns billiga kalendrar där. Jag messade och vi hoppade på bussen. Väl uppe på bussen ska Carro kolla sin mobil, och då har hon fått sms... från mig... det jag skulle skicka till Emelie. Haha, snacka om förvirrad jag är. Så jag skickade ett sms till Emelie igen, och denna gång blev det rätt.

Så jaa, jag ebehöver verkligen sömn nu. BTW, så verkar min mobil sega, den vill inte skicka iväg sms länge. :S Skumt som fan, eller så är det fel på Robins mobil. Aja. Dags att hoppa i kojs nu. Hoppas ni haft en bra dag.

Sov gott och dröm sött. <3
xoxo

Ännu en diss från mig.

Jag kommer med två dissar i loppet av 15 minuter. Då är det illa egentligen. Precis efter att jag skrivit det tidigare inlägget, så fick jag en video av <a href="http://carolinahjelm.blogg.se">Carro</a>.. En grymt äckligt dålig video? Varför gör man ens en sådan video? haha, känns lite patetiskt, och allt känns typ fejkat och väldigt B..Men infon om själva videon finner ni i Carros blogg, det är tydligen om The Hills.


Varför ska världen vara så utseendefixerad?

Jag ska inte påstå att jag inte är utseendefixerad, men det gäller bara mig själv då, annars så bryr jag mig inte om utseende på det sättet. Jag tycker om att titta på människor för att de är vackra, men jag är inte fixerad vid deras yttre att jag tycker att de måste vara snygga. Men frågan är ju var världen är påväg egentligen?

Varför ska vi ens få alternativet att få våra skolfoton retuscherade? Varför kan vi inte bara visa vilka vi är, när dessa bilder inte gått att redigera tidigare, då de varit alldeles naturliga? Det värsta är också att barn i alla åldrar kan välja detta alternativ, bara de betalar 130 kr extra för skiten! Är inte det rätt idiotiskt? Inte rätt idiotiskt, utan Vääääldigt! Tänk på barn och ungdomar som redan mår jävligt dåligt, för att de vill följa idealet över hur man "borde" se ut.. OCh så kommer Svenskt Skolfoto med ett sådant förslag.. Det är förjävligt! Jag blir arg.

Jag dissar detta stenhårt, ta bort skiten direkt! Det borde inte finnas!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3179633.ab

Nu är projektarbetet igång på riktigt

Var precis och drack te, samtidigt som jag antecknade ned våra idéer och grejer för projektarbetet. Köpte en liten anteckningsbok att ha, för jag vill kunna ha mina anteckningar på fler ställen än bara datorn och i skolan. Så jaa, det var bra, fick den nästan gratis också!

Vi var i skolan mellan 8.30-15.00, ungefär, eller jaa. Vi blev väl egentligen klara nt 14.40, men var fortfarande kvar i skolan. Bollat massa idéer med min projektkompis och bästa vän, Carro. Och jävlar vad vi är kloka när vi får slå ihop våra huvuden. Massa idéer och vi vet redan hur vi ska bygga upp nästan hela projektet! Det är starkt gjort av oss, och jag tror verkligen att detta kommer bli skitbra. Inte tror förresten, det gör man i kyrkan, utan jag vet! Men det var trevligt, vi satt nere vid "hallen", i fönstret och bara pratade och kom på nya saker heela tiden verkligen.

Lunchen blev på Hellmans, med Carro och Emelie. Riktigt trevligt och gott, även fast det är aningen dyrt där. Men men, ska det smaka så(?). Jag åt en LaxBagel, drack en Latte och lite fika till det. Mumma, och efter fikat blev jag proppmätt. Carro passade också på att fixa syntestet, så hon kan börja övningsköra. Och appropå det ska jag ligga i hårdträning nu, så jag kan fixa mitt körtkort snart! Ska se till att fixa det i höst, senast November. Det klarar jag!

Skoldagen har som sagt varit riktigt soft. Vi fick rita visualiseringar, "affischer" som skulle representera våra tankar för arbetet. Och jaa, resultatet för mig och Carro blev att vi tänker jäävligt lika. De såg nästan likadana ut och ändå satt vi en bit ifrån varandra och hade inte en aning om vad den andre ritade. Så därför blir nog projektarbetet lättare att göra!

vad har ni haft för er idag då?
xoxo <3

Dags för te

Ååh, skönt. Nu är det dags för lite kvällste, bli lite piggare och lite mer koncentrerad. Sedan ska jag sätta igång och klura på lite PS grejer. Försöka komma på något till mig blogg och jaa, vi får se vad som händer mer ikväll.

Vad ska ni göra ikväll?

Emma fick en ny bloggdesign

Ja, nu har jag mixtrat och trixat med Emmas bloggdesign. Får se vad hon tycker när hon kommer hem igen. Jag blev till en början jättenöjd, men ju mer jag arbetade och kände mig färdig, desto mer missnöjd blev jag.. Vad tycker ni om designen då? Ni kan kolla in den här, hon skriver också massa söta saker.

Usch, idag är jag trött...

Vaknade för va en timme  sedan, eller jag började vakna då. Men snoozade till tjugo över sex. Så nu har jag hunnit med att duscha och måste göra mig iordning och äta frukost. Men jag tar frukosten först, för den är viktigare. Klädångest idag också, men tillsist hittade jag något att ha på mig. Kände för kjol eller liknande, men det verkade vara så kallt ute, så jag ångrade mig. Fick bli de nya jeansen. (Kommer bilder från gårdagens shoppins ikväll)

Men nu måste jag ta och käka, bussen går om ca 50 minuter, och jaa, jag vill i alla fall få en plats. Sova lite på bussen också. Är så himla trött idag, även fast jag la mig tidigt igår, runt kl. 23-23.30. Men somnade inte förrän kl. 01 ungefär.
Aja, hoppas ni sov gott i alla fall. :)

xoxo <3

Nu är det dags för sängen

Jahopp, eftersom jag förövrigt ska ta tag i det där med hälsa, motion och kost, måste jag även ta hand om den tredje stora grunstenen. Vet ni vilken det är? Joo sömnen. Så nu är det dags för mig att sova, ska väl upp runt kl. 6 imorgon eller 6.30, vet inte riktigt. Men ska i alla fall ta min sköna morgondusch, och då vill jag ha lite tid på mig. Vad ska jag ha på mig imorgon då? De nya kläderna eller något annat? Jaa, vi får se, något blir det ju, eller så får jag göra som Kejsaren, i Kejsarens nya stil. Nee, inte riktigt. Men något hittar jag på.

Hoppas ni haft en bra dag. Har det hänt något spännande?
Sov gott och dröm sött.
xoxo <3

Snacka om sug

Har suttit nästan hela kvällen och varit sugen på något gott. Men eftersom jag idag började med nya rutiner och regler, och ett sträng godisförbud, så har jag faktiskt lyckats hålla mig. Är stolt över mig själv och nu är dag ett i "mitt nya liv" avklarat. Imorgon startar en ny dag, med nya spännande överraskningar. Jag var också duktig som köpte nötter och clementiner idag på rasten, klapp på ryggen till mig!

Länge sedan jag hade min musikfavorit

Jaa, det var ett tag sedan jag la upp Dagens MusikFavorit. Och jag känner att det är dags nu.För en klar favorit är ju Kylie Minogues låt 2 hearts som har dånat ur mina högtalare i någon vecka nu. Underbar låt och den påminner om en underbar kväll på krogen också, då jag dansade i en fläkt till just den låten.

Här har ni den i alla fall, och de flesta har förmodligen hört den förut.



xoxo <3

En dag närmare studenten

Idag var första skoldagen som 3:or i gymnasiet. Det är alltså mitt sista år, ME06s (ME3!!! om jag får be) sista år på Nyköpings Gymnasium Tessin. Det var en hyffsad lugn dag, en trevlig dag. Och jag ska nog ta och börja räkna ned redan nu till studenten. Studenten sker fredagen den 12e juni, 2009. Jag är STUDENT 09! Känns otroligt skönt.

Men det kändes skönt att komma tillbaka till skolan egentligen. Få tillbaka rutiner, promenader, klasskompisarna, lärarna osv. Var kul att träffa alla igen och många har ju verkligen förändrats en hel del under sommaren. Kanske har några blivit mognare och inte lika pratiga och skrikiga i klassrummet också? Vi får väl hoppas.

Nu är vi äldst på skolan, kanske inte störst alla gånger, men äldst i alla fall och det känns jävligt bra! respekt. Något som också var skönt var att vi fick sätta igång med arbete nästan direkt. Påbörja projektarbeten osv, och wooow alltså. Carros och mitt projektarbete kommer bli så grymt jävla braa! Det känner jag på mig. Men mer än så berättar jag inte om det, det får ni höra om lite senare.

Bra dag idag. Datorn är beställd också, och jag får den inom två veckor. <3

xoxo <3

Ibland blir jag sur på bloggen

Som nu t.ex. skrev ett jättelångt, eller långt och långt, men ett inlägg om hur det var att börja skolan. Och när jag ska publicera det så krånglar skiten och allt försvinner, hinner inte skriva mer.
Men nu måstej ag kila till bussen i allla fall.

Skriver när jag kommer hem.
xoxo <3

Nu är det klappat och klart!

Nu har jag äntligen beställt min dator, woow vad underbart det känns! Den kommer dock inte förrän om två veckor, men jag klarar mig. Eller, jag får se till att klara mig, haha. Men nu ska jag verkligen gå och sova. Ringa älsklingen för och säga god natt.

Sov gott nu, jag sover på rosa moln. <3

Nu när det ändå bara är en kvart kvar

Så kan jag ta och vänta lite till. Robin håller mig uppe, bdb håller mig uppe, brorsan håller mig uppe och Kylie likaså. Samt mitt för tillfället dåliga tålamod!

Jag kan inte hålla mig

Alltså, ibland har jag riktigt dåligt tålamod, speciellt nu! Det är ca 40 minuter kvar egentligen. Ska jag vänta elelr ska jag lägga mig? Maah, lite osäkert. Jag har ju ändå sovmorgon imrogon och börjar kl. 11. Så jag kan nog vara uppe lite till!

Får vänta till imorgon

Usch, jag är så oerhört trött just nu. vill bara slänga mig i sängen, men det är något som fattas. Jo, min älskade Robin. Vill så gärna sova med honom bredvid mig, det är då jag sover som bäst också. Men inatt kommer det inte gå, och inte på ett bra tag framöver heller. Det är det som är problemet när skolan drar igång, och denna jävla distans... Men snart så, älskling! <3

Sedan orkar jag inte väna ytterligare 50 minuter på att klockan ska slå 00.00, då jag får min lön. Orkar verkligen inte. Så jag får vakna lite tidigare imorgon, göra mig iordning först och sedan beställa den, min efterlängtade laptop! Och när jag får den kommer det garanterat bilder. <3

Men nu är det dags för sängen, skriver imorgon när jag vaknar, och ett och annat inlägg efter skolan och shoppingrundag. Hoppas ni haft ett bra lov och får ett bra skolår också! JAg ska se till att sista året ska glömmas sent!
xoxo <3


Robin <3

Snart är den min, bara min

Sitter här, magen pirrar och jag väntar på tolvslaget egentligen! Vill ha min lön nu, vill att klockan slår tolv och hoppas på att pengarna åker in direkt då, som de gjort tidigare. Anledningen är att jag vill ha min laptop nu! Vill kunna beställa den direkt, har väntat i över ett halvår nu, och jäävlar vad bra det känns! Jag har tjänat ihop mina pengar helt själv, jag fixade jobbet helt själv. Utan hjälp från någon annan, det var jag, bara jag. Inte alls som förra året, då jag fick jobbet genom pappa. Utan nu var jag helt själv. Och jag har klarat allt så jäävla bra! Jag är på väg att bli vuxen, jag tar mitt egna ansvar och jag klarar mig snart helt själv. Utan att vara beroende, utan att ha föräldrarna omkring mig. Utan snart är jag helt vuxen, vilket känns så otroligt bra! Jag samlar hela tiden nya vuxenpoäng, betalar mina "räkningar" och min "hyra" som jag har varje månad. Wooh, jääävlar vad bra det känns! Mycket som hänt med mig i sommar, jag har mognat.

Hur har ni haft det i sommar? Har skolan börjat för er?

Ha det bra!

Imorgon drar de nya rutinerna igång

Imorgon, måndag den 25e augusti, drar mitt "nya" liv igång. Ett nytt sundare liv, vilket innebär total kontroll och träning, samt nyttig mat och inget godis. Som sagt, total kontroll. Träningen sätter förmodligen gång redan på onsdag. Och är schemat som det ser ut att vara kommer jag och Carro (hoppas jag) dra in till badhuset varje onsdags-morgon för att simma och kanske styrketräna lite också.

Ska börjas med nyttig mat och stränga regler där också. Äter redan nyttig mat, hemma i alla fall. Men denna sommar har jag gjort en hel del snedsteg, nästan varje dag. Med snabbpizzor för att jag inte orkat fixa lunch till jobbet och så vidare. Godis för att få snabb och kort energi, för jobbet. Usch, förstår itne allt jag stoppat i mig i sommar, men som tur är har jag inte gått upp något. Jag har hållt mig på mina kilon och kan lika gärna stanna där. Det jag däremot vill ändra på är midjemåttet, för det kan behövas bli mindre.

Mina mål som jag har att se fram emot och som jag kommer klara av(!) är träningen, träna minst 2-3 gånger i veckan. Men jag ska börja lugnt, vänja kroppen. Sedan är det slut med godisätandet, ärligt talat! Chips någon gång ibland kanske, men inte alls ofta. Dricka ska jag få göra, för det gör man inte ofta heller ändå. Eller inte jag i alla fall. Hm, sedan ska jag ha med mig nötter och frukt till skolan, mellanmål som håller humöret och energin uppe.

Sådär, om 2 timmar börjar de nya vanorna, de nya rutinerna. Mitt nya liv

xoxo <3









My goal, bilden är dock photoshoppad.


Getingar och inavel

Vid matbordet hade vi en diskussion om getingar. För att vi har haft så många hemma hos oss och nu börjar de krypa runt på golvet istället, vilket beror på att getingarna börjar kola vippen. "Det är ju en sådan årstid nu", säger Roger. Och då kommer mamma med den sköna, spontana kommentaren;

- Men det är därför de är så arga nu, för de vet att de ska dö och för inaveln.

Haha, ibland finns det inget mer slående en mammas kommentarer, eller saker hon gör överhuvudtaget. Älskar dig mammsen.

Rastlös dagen innan skolan

Sitter här och tänker på Robin. Han åkte hem idag, och det är ju för att skolan börjar för oss båda, imorgon. Och nu har jag varit rastlös resten av dagen. Inte gjort något speciellt, lagat lite att äta, läst en bok som jag för övrigt snart läst ut, sedan åkte jag med mamma och Gustav in till stan en snabbis. Tog en glass och Gustav köpte en leksak. Jag kollade däremot ingenting, sparar mig till imorgon, då jag får lönen. Känns bra med lite pengar, extra glad är jag för att det är jag som fixat allt själv, jobbet och allt! Det känns härligt, och vuxet. Vuxenpoäng till mig.

Men nu är jag rastlös, sitter och lyssnar på lite blandad musik, allt från Kristian Anttila, till Amy, till Kylie Minogue. Ska väl käka snart också, men känner mig inte speciellt hungrig.

xoxo <3

mys- och filmtime!

Nu är det dags för filmtajm med min älskling. <3 vi tänkte först sitta i vardagsrummet, men getingarna anfaller. Så Robin har dödat tio stycken ungefär. Och det räcker för oss, så vi låser in oss i datorrummet och ska kolla på film här. Men nu ska jag inte vara tråkig längre, nu ska vi kolla på film.

Tjingeling
xoxo <3

Dags för Typ En Festival!

Nyköping drar igång med festivalen för andra året i rad nu, Typ En Festival och det tackar jag stort för! Underbar mini-gratis-festival, med bra band och annat skojs. Idag kommer Kristian Anttila lira, och sedan Florence Valentin, sjuuukt nice! Snacka om att jag kommer pop-röja. Och imorgon blir det Intohimo, de är nice, iaf en låt.

Men nu ska jag göra mig iordning , snart mat och grejer och sedan tar vi 19.30-bussen in till stan. Blir förmodligen nattbussen hem, måste kolla om jag har busspengar så det räcker!!

Ha en underbar fredagskväll nu
xoxo <3

En riktig slappardag

Idag vaknade vi runt elva, skönt som faan. Det är verkligen semester och jag får bara soova ut, läänge länge. Och nyss hade vi bestämt oss för att kolla på film, i det här mysiga tråkvädret, men Robin är för rastlös för det, så istället blir det en promenad. Blir väl film lite senare, jag som hade hoppats på att få mysa lite. Hade velat dra på stan också, men neee, Robin är för lat för det idag. Men en promenad får det bli.

Kollade nyss schemat också. Fattar typ ingenting och sedan blir jag sur för att vi ska heta ME06 varför kan vi inte bara få heta ME3 för? Helt jävla onödigt..!

Aja, nu blri det dags för en promenad i solen, får passa på nu när den lyser.
xoxo <3

Nu är det dags för sängen

Är grymt trött efter en dag på stan och sådär. Var iaf gott att äntligen få äta sushi igen, mums, ville ha mer! Men inte hittade jag några jeans heller, men jag och Robin ska nog gå på stan imorgon, fortsätta leta efter jeans, faan, vill verkligen ha ett par nya. Men det är svårt att vara kort och ha lite större höfter. Blir också glass i hamnen, förhoppningsvis, kanske en basketmatch på kvällen.

Men nu är det dags för mig att lägga mig hos min älskling, jag som alltid längtar. <3
Hoppas ni haft en bra dag

xoxo <3


det är kärlek

Jag säger bara en sak, Robin S är äkta KÄRLEK!

Dags för Brunch

Är fortfarande kvar i Södertälje med Robin, hemma hos familjen. Men idag åker vi tillbaka till Nyköping. Eller, tillbaka och tillbaka, inte för Robin, men han följer med i alla fall. Och det är just därför det inte blivit något bloggande dessa dagar, för jag har annat för mig, saker som betyder mer. Som till exempel att spendera min tid med min älskling. Och just nu duschar han, jag kom precis ut därifrån, och därför passar jag på att skriva lite granna.

Men jag ska bara klä på mig, sedan ska jag laga oss en god brunch med ägg och mackor och sådant där gottigott gott. I helgen är det Typ En Festival i Nyköping också, vilket vi självklart ska besöka! Kristian Anttila ska ju lira och då jäävlar. Ska bli mer röj detta år, I hope.

Men men, hoppas ni haft en bra vecka och att eran helg också blir bra. Eftersom detta är min semestervecka efter jobbet och innan skolan börjar igen, så har jag bara chillat som fan, det är lördag varje dag. ;)

xoxo <3

Snart bär det iväg

Till Södertälje. Ska spendera två dagar där hade jag tänkt. Träffa familjen, men framförallt Robin. Saknat honom så enormt mycket. Men nu får vi en hel vecka med varandra, vilket känns underbart! Men nu måste jag gå, göra mig iordning och packa. Bussen går kl. 11.16, vill till ICA först också.

xoxo <3

Lördag, Ännu en underbar kväll

Igår, lördag, var en grymt mysig kväll. Dagen började med att jag vaknade ganska tidigt ,runt halv tio-tio, I guess. Var en aning bakis efter fredagskvällen, men ändå pigg och glad. Känn på den! Gick upp, duschade, åt frukost och sedan åkte jag och Carro in till stan, där det var mycket människor och liv. Köpte det vi skulle, och lite till inför kvällen. Gick ingen buss hem så mamma hämtade oss också. Och vi tyckte det var väldigt skumt med alla poliser, men det visade sig att det var massa nazister och grejer i Nyköping så jaa, där hade vi svaret. En rakad snubbe, som för övrigt såg mycket korkad ut, försökte dela ut flyers till oss, men vi ignorerade dem totalt och tittade inte ens på dem.. USCH!

Hem, ta det lugnt, bränna skiva och bara chilla. Gjorde mig iordning, bytte om, pizzeria och hämtade min och Carros mat. Fortsatte ned till Carro, mötte Linus, snackade och gick vidare. Åt pizza med Carro men blev ändå inte mätt, var ju bara en halv pizza, så det förklarar saken. Kollade tv, innan pojkarna kom. Då började vi duka ut, satte oss där, sedan kom Emelie och Pierre. Vi alla satt och snackade ett tag, Jag, Carro, Nico, Linus, Mr Andersson, Emelie och Pierre. Och efter någon halvtimme-timme var det dags för badet. Så alla strippade av sig kläderna och hoppade i. Förutom Pierre, som olyckligtvis hade glömt badkläder hemma, synd där!

Men badet var riktigt trevligt, massa stoj och stim. Och bus och lekar, haha. Med gott att dricka och cigg att röka. Prat och badbyxe-pruttar. (inga riktiga då). Efter badet blev det till att röka vattenpipa och sitta och prata. Mr. Andersson drog tidigast och sedan stack Emelie och Pierre. Kvar var då jag, Carro, Nico och Linus. Och vi var väl kvar till två nästan, tror jag. Sedan hjälpte vi till att plocka undan och Nico skjutsade mig och Linus hem på moppen. Maah, känns så kul att åka bakpå, då man inte gjort det sedan högstadiet. Lite sådär småbarnsligt sött!

Men tack alla underbara söta vänner för en riktigt trevlig och naken kväll. <3 haha.
Måste göras om snart igen, och fler badtunnekvällar tack! Snart blir det något här hemma. Hoppas ni läsare haft det bra i helgen också.

xoxo <3

Efter en dags uppehåll i bloggvärlden

så är jag tillbaka. Idag känner jag mig pigg, men vädret gör att jag blir deppig. Sov länge idag, vilket behövdes, med tanke på att jag varit igång två dagar i rad med sena nätter. Men nu är jag som sagt tillbaka, men lär inte få sitta så länge, eftersom min ett år yngre bror är här och då brukar han vilja ha dator 24/7. Men tid för ett par inlägg finns ju såklart. Men nu hade jag tänkt kolla något avsnitt av One Tree Hill för att sedan bli på kanske aningens bättre humör, så jag kan skriva om gårdagen som var underbar.

Favoritlåt just nu som gör högtalarna varma: Kate Perry - I kissed a Girl.

xoxox <3

Hi, my name is Marre Monroe

Igår kl 18.00 fick jag min efterlängtade semester! Wooh, love it. Superglad cyklade jag hem, käkade och gjorde mig iordning. Timmen senare skulle jag och Carro ta bussen in till stan. Träffa Lina och lite folk, eftersom Lina blivit stora flickan nu och fyllt 18 år! <3 Jag var helpepp på en utekväll med tjejerna. Tyvärr så har inte Carro fyllt 18 än, så hon åkte hem innan vi stack till krogen, tyckte jag var väldigt tråkigt.. Men det kommer!

Mötte tjejerna som var; Lina, Alice, Catta, Cornelia, Sara och Jenny. Satt på vallarna ett tag, pratade massa och drack lite gott. Det var mycket trevligt. Sedan gick Carro till bussen och och vi satt kvar ett tag till, tills vi kände att det var dags att börja röra sig. Hände värsta läskiga grejen också! Det var fanimig tusentals kajjor som helt plötsligt flög över oss, var skitäckligt och man kunde verkligen höra vingslagen! Trodde seriöst att vi skulle bli nedskitna, men icke! Tack och lov för det. Sedan gick vi, myggen blev för plågsamma. Ned för vallarna var det någon som ringde, en kille som kallade sig för "Jocke". Men fyfan vad jag kände igen den där rösten alltså, och jag känner ingen Jocke, och jag har inte gett numret till någn jag inte känner heller.. Jävla busringar, de har ringt förr också, utan att säga något! Jag finns inte på Eniro!

Men men, vi gick till Lotsen, det var dött, gick till Rockbaren, kom inte ens dit då vi vände och gick tillbaka till Lotsen igen. Lite mer människor där denna gång, så vi gick in. Var två väldigt obehagliga män som satte sig hos oss och var allmänt jobbiga.. Typ 30-40+are som var där för att ragga på unga tjejer.. URSCH! Vi dissade dem två gånger och ändå fattade de inte.. Tröga idioter.

kvällen bjöd på Dans, shota med bartendern, dansa på bordet, få en ny gratis xider, ett rockband som lirade bra covers och en massa kärlek till vännerna! <3Jag dansade till Kylie Minogue i en fläkt så håret blåste, och då var det tydligen någon som kallade mig för Marilyn Monroe, så nu är mitt namn Mare Monroe och Alice heter Alice Minogue! 

 Tack för en underbar jävla kväll som snart måste göras om! Hände så mycket annat än det jag skrivit, men jag ville inte skriva för mycket, känner redan att det blev alldeles för mycket för att ni ska orka läsa. Så jaa, det bästa sparade jag till mig själv och mina närmsta vänner.

Snart ska jag göra mig iordning, bränna en skiva först. Sedan badtunnekväll. <3

xoxo <3

En sjukt jävla underbar kväll!

Men jag berättar senare, för nu måste jag verkligen springa och duscha. Min buss in till stan går om 40 minuter.

xoxo <3

Semester om 10 timmar, Lina 18 år och Krogen ikväll

Idag händer det en hel del, eller rättare sagt i helgen. Vaknade för lite drygt en timme sedan, duschat och borde äta frukost nu. Men ska bara skriva detta först, haha.

Först och främst vill jag bringa ett stort GRATTIS till LINA(!) som fyller 18 år idag!! En klasskompis som blev min första vän när vi började klassen för två år sedan. Wow, det är länge sedan egentligen? Men ett Grattis till henne! Ni kan smyga in ett grattis på hennes bilddagbok om ni vill, klicka här så kommer ni dit direkt. -- > Smygnudist

Och sedan vill jag skrika ett litet woooho för att om tio timmar får jag min efterlängtade semester. Då har jag jobbat som en tok hela sommaren, började i juni och får nu mitt avslut i augusti. Fast än är det inte slut, kommer fortsätta jobba helgerna, och det tackar jag för! En ganska lång arbetsdag idag dock. Men efter den drar det iväg hem, göra sig iordning och sedan är det dags för...

Krogen! Fira Lina där, fira att jag får semester och bara ha det allmänt trevligt och skojsigt. Ska dock inte dricka så mycket, måste spara mig till morgondagen då det är badtunnefest.

Men nu måste jag äta innan jag far iväg till jobbet. Hoppas ni får en underbar dag och en underbar helg.
xoxo <3

God natt och sov gott

Sitter och pillar med en ny header, illa att jag redan tröttnat på min gamla design.. Men den känns så, jag vet inte riktigt. Vill ha något storslaget, haha i princip. Nee, men något som ser bättre ut, och ska ändra lite andra smågrejer som jag vill ha bort och sådär. Men det får bli när jag är ledig.

För nu ska jag sova, vakna kl. 7 imorgon eller tidigare, ska ju jobba och grejer och sedan på kvällen blir det krooogen. Wooho! Fast jag längtar nästan mer till lördag. Har bara ett problem, helgens i-landsproblem! Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Men det ordnar sig, det gör det alltid.

Nu är det dags för sängen. Hoppas ni haft en bra dag idag och att ni får det imorgon och en bra helg också. Sov gott och dröm sött på er. IMORGON FÅR JAG SEMESTER!!
xoxo <3

I kissed a girl.

Suttit och lyssnat på låten i ca en timme nu. Carro skickade den då ungefär också. Har bara hört talas om den tidigare, men aldrig riktigt hört den själv. Och nu fick jag äntligen chansen. När jag sedan skickade vidare den till Robin och han frgade om jag sett videon, och jag sa att jag inte hade det. Så kollade jag genast upp den. Men den var rätt tråkig, seg och kändes som att den inte passade till låten. Så jag hittade dena animerade video, som passa mycket mycket bättre ihop med själva låten. Så här har ni den låten som jag lyssnat på länge nu och som jag tipsar om som kvällens musikfavorit; Katy Perry - I kissed a girl.




xoxo <3

One Tree Hill

Har precis suttit och kollat två avsnitt av One Tree Hill, andra säsongen. Ååh, så jävla underbar serie. Tyvärr fanns inte Gossip Girl på den där sidan, men jag har fler hemliga sajter med gratis-tv-serier! Wooho.

Men jag tipsar om en av världens, enligt mig, bästa tv-serier. One Tree Hill. Se den nu!

En tom dag på jobbet

Har varit så gryymt segt idag på jobbet. Inte hänt något egentligen. Förutom den där killen som pratade med sin polare om att slå ned Chilenare. Snacka om att jag tände till och de måste nästan ha sett hur det brann i ögonen på mig. Hade bara lust att fråga honom vad han hade emot Chilenare och grejer, men jag höll det inom mig. Annars har det inte hänt något idag. Jag har varit ensam kassörska, så jag har i princip suttit ned hela dagen.  Men men, jobbar ju inte länge idag, så det var rätt lugnt. Imorgon lär det bli likadant, fast då jobbar jag två timmar längre.

Men nu har jag hittat en bra sida med massa tv-serier, wooho! Så jag ska kolla de sista avsnitten av Ugly Betty, och sedan kanske jag börjar kolla Gossip Girl, för att hänga med lite där? Vi får see. Fast nu lär jag bli upptagen ett par timmar, hämta chipsskålen eller ett par mintbrownies, mums mums.

Ha det bra och ha en trevlig kväll.
xoxo <3

En ny dag imorgon också

Skrev ju i tidigare inlägg om den sura tanten jag råkade ut för idag, på jobbet. Men ja, det jag glömde skriva var att hon inte förstörde min dag. Visst förstörde hon min morgon, men bara ett tag. Sedan fick jag bra feedback och jag känner att jag trivs så grymt bra på jobbet, att något sådant inte kan förstöra min dag. Så jag är glad att jag hade ett leende på läpparna resten av dagen, ett äkta leende var det också. Och jag tror att de flesta kunderna i alla fall, tycker att jag är trevlig.

Men nu är det dags för mig att sova. Det har inte hänt så mycket idag egentligen. Jobbat, och sedan bara tagit det lugnt. Hade kusinerna här under eftermiddagen också, de är så söta. Speciellt Vincent som är så blyg för mig. Nu har jag bara morgondagen och fredagen kvar på jobbet, sedan blir det semester. En välbehövlig sådan. Imrogon är det också en kort dag, jobbar från 10 till 18, och det är kort för mig, en dag på jobbet. Fredag blir hyffsat kort, jobbar lika mycket som jag gjorde idag. Och sedan blir det krogen, känns grymt härligt.

Och nu är det dags för sängen, ska ringa Robin först. Prata med honom tills jag somnar, myspys! <3 Saknar honom massor, även fast vi träffades i måndags. Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en trevlig vecka, snart helg!

Sov gott och dröm sött.
xoxo <3

De sura kärringarna fick inte förstöra min dag

Jag har alltid blivit uppfostrad med att visa respekt för äldre, speciellt för de gamla. Det bara är så i min familj och i kulturen i Chile. Men hur kul är det att respektera gamla, vara trevlig och sådant, när de inte respekterar oss unga tillbaka? Jag råkade ut för en sådan händelse idag, och jag kunde inte vara trevlig mot kunden.

Klockan var 9.41, vi hade haft affären öppet i 40 minuter. Vi brukar göra uttag, men inte på mornarna, eftersom vi inte har några pengar i kassorna då, och folk betalar vanligvit med kort. Det kommer ett gammalt pensionärspar, och tanten vill ta ut.. Jag skulle kunna säga massa elaka saker om henne, men tänker inte göra det. Jag sa att det inte gick, för att det var för tidigt på morgonen, men hon skulle bestämt ha ut 1000:-. Och jag blev "tvingad" att ringa "bossen", för att se om det stämde. Men han var inte inne, jag ringde på Monica som kollade kassorna, och mycket riktigt, det fanns inga pengar att ta ut. Vi hade 0 500-lappar och bara hundralappar, som är till för växeln.

Och då var det något som slog slint på tanten. Hon sa att hon skulle ha pengar. Att det stod på en lapp att man kunde göra uttag, men jag sa att det berodde på om vi fått in pengar eller inte. Hon gav sig inte. Hon fortsatte att stå där och vara otrevlig mot mig, gång på gång dumförklarade hon mig.

- Ja, man kan inte lita på ICA längre. Ni är ju inte pålitliga!

Hon sa att det borde stå på skylten att det är tidsbegränsat, jag förklarade att det inte var tidsbegränsat heller, utan det beror på om kunderna betalar kontant eller med kort. Sedan sa jag också att de flesta väljer att betala med kort, även hon. Då stirrade hon bara på mig, och sedan fortsatte hon. En stund senare kom Monica till kassan, och berättade att det stod att man kunde göra uttag, i mån om att vi fått in pengar från kunderna.. Då vänder sig kärringjäveln till Monica och ber om ursäkt.. ÄVEN FAST JAG SITTER MINDRE ÄN EN METER IFRÅN HENNE!! Hon tittar inte ens på mig. Sedan går hon, läser på skylten, inser att hon har fel och skäller på gubben istället.

Snacka om noll respekt för oss yngre. Och jag är säker på att hon gjorde det för att jag är ganska ny och för att jag är ung. "Vi unga kan ju ingenting" And so on... Monica sa det också, hade det varit någon annan som suttit där, hade hon säkert respekterat det direkt.. Så jag ska nog tagga ned lite på det där med respekt för äldre... Inte förrän jag vet att de respekterar mig som jag tänker göra detsamma. Visst, jag respekterar dem fortfarande, men jag kommer nog inte hälsa och le som jag gjort tidigare...!

Dagens diss går till alla sura kärringar och gubbar...!


xoxo <3

Det regnade i fem minuter.




Min allra första HDR-bild

Har aldrig testat det förut, dels för att jag inte kunnat pga mitt tidigare ps. Men nu när jag har PS CS3 och har chansen att göra något, så passade jag på när vi hörde åskknallen och jag stängde av datorn. Gick ut och helt plötsligt vräkte regnet ned. På andra sidan huset var det sol och blå himmel, lite läskigt faktiskt. Och det höll på så i kanske fem minuter, sedan upphörde regnet helt och regnbågen trädde fram. Då passade jag på och nu har jag min allra första HDR-bild framme.

Vad tycks? För att vara första gången? Jag är rätt nöjd i alla fall.




xoxo <3

Det är så otroligt bra väder

Eller inte. Precis när jag hade tänkt fixa bloggen, skriva lite och sådär. Så ska det börja åska. I think. Så jag måste stänga av datorn och allt, för att inte rautern ska ta stryk igen, som den gjorde för något år sedan. Men får hoppas på att det blir bättre senare ikväll.

Tjingeling.

xoxo <3


- Jag vill till Kinesland.

Mamma och Gustav sitter och kollar på OS, de visar den Kinesiska muren och jag säger att jag skulle vilja åka till Kina. Gustav vill något annat, han vill till Kinesland.

Uppe med tuppen

God morgon allesammans. Här är jag uppe med tuppen, eller Kind of. Har i alla fall varit uppe sedan ungefär halv sju. Vaknade i lite halvt panik, då jag trodde att jag försovit mig, men det hade jag verkligen inte gjort. Upp och duscha, frukost och nu är jag klar, nästan i alla fall. Känner mig pigg i huvudet, men ögonen skulle mer än gärna kunna sova en blund till.

Idag blir det jobb mellan 8.30-18 och sedan slutar jag tidigt. Kanske tar en kvällslur när jag kommer hem, men bara någon timme. Ska ha kusinerna här också, så det lär inte bli så mycket till sömn här inte. Om jag inte sover i mitt rum förståss. Men de brukar hitta dit också och vilja busa.

Vaknade i morse av en blå, vacker himmel också. Kändes verkligen som att sommaren var här igen, men sedan när jag går ut för att hämta tidningen så har himlen täckts av fula gråa moln.. Så var det med det då. Ingen sommar här inte, och den lär nog inte komma tillbaka heller, oavsett hur mycket jag önskar att den gjorde det.

Men nu ska jag göra mig iordning för det sista, sedan kolla lite OS innan jag åker till jobbet.
Hoppas ni sov gott inatt, och hoppas ni får en riktigt trevlig dag. :) Jag ska vara så trevlig jag kan mot alla döva och förvirrade pensionärer.
xoxo <3

Nu ska jag sova, och det är bara tre dagar kvar!

Nu är det dags för mig att sova. Är grymt trött, har huvudvärk och ont i axlarna. Imorgon är det jobb som gäller, ska öppna, men slutar "tidigt", tidigt för mig i alla fall, kl. 18. Och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Men börjar som sagt tidigt, kl. 8.30, och bör vara uppe kl. 7 imorgon. Så det är dags för mig att krypa till kojs. Skriver lite mer roliga saker imorgon, men ska ändå försöka att inte sitta så mycket vid datorn som jag gjort idag och tidigare. Ska som sagt minska på mitt beroende. Kan göra något vettigare istället, läsa en bok kanske. Bli klar med den jag läser nu, på det fjärde ska det ske. Men den är så oerhört seg och jag blir så sur på huvudkaraktären som är så enormt egoistisk.

Men men, nu är det dags för mig att sova. Kommer behöva det, speciellt med alla döva, blinda, sura och jaaa... bitska russin som kommer imorgon. Det är ju pensionärsrabatt. Men det kan bli kul, får väl höra en hel del roliga saker. Som idag, då det kom in ett par två minuter innan vi stängde, då skulle de storhandla.. Så jävla typiskt!
"Kan man handla här?" - öööh, nej, vi är bara en stor livsmedelskedja i Sverige?
"Vilka morötter smakar bäst? De ska inte smaka mossa, men de ska smaka färskt och jord om dem"
"Vilken korv smakar bäst då?"

Men nu ska jag verkligen hoppa i säng.
Hoppas ni haft en trevlig dag och att ni sover gott.
xoxo <3

<3 Robin <3

Jag har skapat ett beroende

Jag kan sitta här vid datorn, flera timmar i sträck. Och jag har börjat känna av det. I armarna, speciellt i högerarmen, min dator-mus-arm. Känner att jag snart, inom någon månad skulle kunna drabbas av musarm, och det vill jag inte. Men jag har skapat detta beroende själv, och det är bara jag som kan stoppa det. Jag sitter alldeles för stilla på jobbet, och gör samma rörelser i flera timmar. Detta påverkar också mina axlar, och i slutet av dagen kan jag få ont i ryggen.

Men själva beroendet sitter inte i hur jag mår i kroppen. Jag är, och jag erkänner det, datorberoende! Men bara när jag vet att jag har tillgång till dator, för när jag inte är i närheten av en så bryr jag mig inte så mycket och då känner jag inte att jag nödvändigtvis måste sitta vid en. Men när jag är hemma t.ex, då kan det vara det första och sista jag gör om dagarna. Bloggar, läser andras bloggar, pratar med folk på msn och bara glor runt på nätet. Känns jättejobbigt, och då är jag glad att skolan snart börjar. För jag ska se till att minska datornanvändandet en aning och skapa ett nytt intresse. Eller utveckla mina nuvarande intressen.

Men jag är bra som erkänner en felande länk i mitt liv, ett beroende, som skapar abstinens och gör att jag inte kan sova om nätterna. Jag är datorholist, datorman. JAG ÄR DATORBEROENDE!

Time for bed

Nu är det dags att sova. En tidig kväll för mig. Har lite smått huvudvärk och känner mig seg. Sista jobbarveckan börjar imorgon. Känns grymt underbart! Jobbar bara fyra dagar då. Känns som söndag, så jag lär väl få för mig massa saker imorgon, om varor och grejer. Men som sagt, nu är det dags att sova.
Hoppas ni haft en trevlig helg och dag, och att ni sover gott också.

Arbetarveckan:
Tisdag; 10.00-20.15
Onsdag; 08,30-18.00
Torsdag; 10.00-18.00
Fredag; 08.30-18.00

Så kommer det se ut för mig, inte så farligt. Med tanke på hur jag annars fått jobba.

Ha det bra nu!
xoxo <3


Robin, jag älskar dig. <3

Robin

Detta är ett kärleksbrev till dig.

Det finns ingen människa som är mer underbar än vad du är. Det går inte att beskriva min kärlek till dig och det enda jag kan säga är att den fortfarande växer, efter varje sekund som går. Jag önskar jag kunde berätta, men orden räcker inte till. Och det finns ingen annan jag vill ha än dig. Vi är näst intill synkroniserade med varandra. Det är du och det är jag, tillsammans är det vi. Och snart firar vi tre, underbara, år. Och fler kommer det att bli.


Jag älskar dig mest, Robin S!
Te amo mas que todo.

En mini-kräftskiva, vin och en underbar vän

Åkte till Södertälje igår, hem till familjen. De var snälla nog att hämta mig i Nyköping, vi åkte och hämtade Robin och sedan hem. Smsade lite med Roberto, ville ju träffa honom innan han åker upp till Norrland igen i helgen. Men först skulle vi käka och det blev en liten "kräftskiva", mycket trevligt, speciellt eftersom jag ääääälskar kräftor! Så det var ballonger och snaps och massa kräftor. haha, åt hur mycket som helst och blev lite ledsen när de tog slut. Snapsen rörde jag itne så mycket, klarar inte av spritsmaken. Så jag drack lite vitt vin istället.  Riktigt mumsigt!

Efter den lilla kräftskivan hörde jag av mig till Roberto igen, det spöregnade ute, men han kom ändå. Vi satt och pratade läänge, och han gick väl hem runt 01.00 nästan. Synd att vi inte hinner träffas mer, för vi har så mycket att prata om och så mycket att ta igen. Men nu har vi lovat varandra att höra av oss mer, och se till att träffas så fort det finns tillfälle. Men det var riktigt trevligt med den långa pratstunden. Robin låg nästan och sov i mitt rum undertiden, men som tur var somnade han inte. <3

Följde Roberto hem en liten bit, mest ned för backen, men sedan var han tvungen att rusa. Så jag och Robin gick hem, tillsammans med min broder. BTW, såg vi en skiiitstor äcklig padda! Säkert ett halvkilo eller något, haha.

Idag har vi inte gjort så mycket. Sov länge, vilket var skönt, men jag är alltid sjukt trött när jag är i Södertälje, det är Robin också, så vi hade gärna fortsatt att sova. Men vi gick upp och gjorde brunch istället. Gick inge vidare för Robin, han tappade allt nästan. Och ett ägg gick sönder i handen på honom när han skulle knäcka det. Så vi hade ägg överallt i köket. Eller i alla fall en pöl på golvet. Sedan blev det bara mys och tv. <3 Fanns inte så mycket annat att göra.

Tog bussen hem till Nyköping kl. 19, somnade och vaknade precis i Nyköping. Det är min inbyggda väckarklocka. Och nu sitter jag här och har gjort i någon timme. Ska väl ta något att äta, är hungrig och sugen, usch usch. Och det känns som söndag. Jobba imorgon, 10-20.15. Sedan är det bara korta dagar och snart slutar jag. UNDERBART!

xoxo <3
Älskar dig Robin. <3

Hem , äta, åka.

Kom precis hem, men ska äta direkt. Snart hämtar pappa mig och jag åker till tälje, men kommer hem imorgon. Men nu måste jag rusa, s jag hinner äta.

xoxo <3

Nu ska jag iväg

Nu ska jag göra mig iordning för det sista. Ska iväg och jobba alldeles strax och jobbar frn 10.30 till 18.15. Sedan åker jag till Södertälje och kommer hem imorgon. Så därför blir det nog inte mycket skrivande de här två dagarna, men vi får se. Nu måste jag i alla fall gå.
Men jag hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, med myspys och avslappning. Så skriver jag när jag kan.
Hoppas också att ni sov gott.

xoxo <3

Hur i helvete?

Fan, när jag klädde på mig nyss, så såg jag något på foten. Trodde det var ett sår som blivit mörkt så jag petade på den. Men... Det var en fästingjävel!? Hur i helvete har jag fått den? Har ju typ inte varit ute, bara när jag cyklar till och från jobbet. Så nu ska jag ha bettet under bevakning, har ju inte vaccinerat mig, eftersom jag tänkte att jag aldrig blir biten? Blir ju lite orolig nu.. Men den var itne så stor som tur var.

Jag vet vad jag vill ha

Nu vet jag vad jag vill ha som första tatuering! Jag ska ha den på benet, inte för stor och inte för liten. Tänker skissa upp en design först, innan ni får reda på resten. Och sedan fixar jag den till hösten. Är lite småskraj, men det ordnar sig. Bara jag får hålla i Robins hand undertiden. <3

xxoxo <3


Men nu är det dags för sängen

Imorgon är det jobb som gäller. 10.30-18.15, hoppas det inte blir lika sent som idag.. Då vi fick jobba över ca 20 minuter, pga allt folk som inte ville ge sig.. Tröttsamt tycker jag, men men, vad ska man göra? Nu är det i alla fall dags för mig att sova. Varit uppe för sent flera kvällar i rad, men idag fick jag vila ut och vaknade kl. 10. Imorgon får jag också vila ut ett tag i alla fall och kan vakna runt kl. 9 . Vilket jag tänker göra.

Efter jobbet ska jag till tälje, eftersom jag är ledig på måndag. Träffa älsklingen, samt familjen. Var ett tag sedan jag träffade familjen i tälje, och jag har ju inte träffat Ely heller. Eller aah, sedan hon kom till Sverige, har inte hunnit helt enkelt. Men farmor skulle höra om pappa inte kunde komma och hämta mig här i Nyköping, för hon ville gärna följa med och sådär. Vet inte varför, men söt är hon, haha.

Nu är det dags för mig att sova. Hoppas ni haft en bra dag och en trevlig helg. Jag ska få det ännu trevligare imorgon, i min älsklings armar. <3

God natt och sov gott.
xoxo <3

Jag saknar mig vän, Carolina.

Carro, Carro, Carro. Min älskade bästa vän Carolina. Är i Göteborg nu och imorgon åker hon till Sthlm. Hon kommer inte hem förrän på torsdag, och fyfan vad jag saknar den tjejen, <3 Har varit tråkigt utan henne i lilla Stigtomta, men jag hoppas hon haft det bra där borta, med shopping och karusellåkning. Önskar jag hade kunnat följa med, men det blir fler gånger, och i vår kanske det bli en utlandsresa? <3

Saknar dig massor, Carolina.


xoxo <3

21 grams

Såg den för ett tag sedan, som jag skrev tidigare gick den på SVT2. Det var en riktigt bra film, men till en början var jag och mamma riktigt förvirrade. Den var djup, rå och sorglig. Tusen frågor med svar på allt tillslut. Snabba klippningar som gjorde filmen ännu bättre, det var meningen att man inte skulle förstå, det var meningen att man skulle fråga. Den berörde och förförde, haha. Nee, men jag vet inte om det där sista passade in. Kanske lite.

Sean Penn gör sig som vanligt snygg i film, den enda man som är het i mustasch, enligt mig. Och han gör ett så otroligt jävla bra jobb. Heder åt honom!

Så jag rekomenderar er att se filmen, även fast den är trögstartad, så ge inte upp. Slutcitaten är bäst.<3




xoxo <3

Filmdags med ost och kex.

Nu ska jag se på film, eller om fem minuter börjar den. På SVT2, filmen heter 21 gram, och det är samma skapare som till Babel, Alejandro Gonzalez Iñarritu. Han är även gjort en annan grymt bra film, som heter Amores Perros. Alejandro är mexikanare och filmproducent och av vad jag har sett, gör han bara bra filmer. Denna film handlar om själen och sådär. Att när varje människa dör, blir den 21 gram lättare, och man tror att det är själen som lyfter från kroppen. Och det är precis det filmen kommer handla om.

Tilltugg blir lite goda ostar, mums mums. Med kex såklart. De dricker vin, men det är rött så det gillar inte jag. Så jag får ta och dricka lite coca cola. Men jaa, ost det kan jag få i mig hur mycket som helst! Men nu börjar filmen strax, så jag måste kila till soffan.

Ha en trevlig kväll.
xoxo <3

Kvällens musikfavorit; Earth Wind and Fire

Kvällens musikfavorit blir Earth Wind & Fire's låt, Love is Life. Fast egentligen är det inte själva låten, för den är rätt seg. Men det är istället texten som är vacker. Love is Life, that's true. Lyssna och njut.



Have you ever seen a flower
Tryin' to bloom in a dry barren land
But then comes a sweet spring shower
Just to lend a helpin' hand
Like the love of you and I
All at once it came alive
You brought love
And your love is life
Did you ever watch a mother
And how tender she treats a child
And the birds in the treetops
How they protect their young from the wild
And girl your love
It comforts me
And that's my security

You brought love
And your love is life

This is the song of love
Let everyone sing along
Let everyone sing along
Give it all from the heart
Don't wait, don't wait 'til tomorrow

Mätt och belåten

Kom hem från jobbet för ca en timme sedan. Blev senare än vanligt, men jaa. JAg förstår mig inte på vissa människor ibland bara.. Vissa är sådana idioter och har ingen respekt alls!? De verkar tro att vi har dygnet-runt-öppet..! Och så kan det komma hur mycket folk som helst, två minuter innan vi ska stänga, och då ska de storhandla också?! Vad är det med dem?

Men nu är jag i alla fall mätt och belåten, lite smått trött. Åt grillat fläskfilé, med helstekta potatisar, haloumi och sallad. Massa gott, som vanligt. Bakade brownies imorse, oj jäävlar vad gott det var! Mamma, Roger och Gustav tjuvsmakade medans jag var på jobbet, sådana tjuvar. haha. Men de var grymt goda, så jag ska ha med mig lite till tälje imorgon också.

Men nu ska jag leka frisör med min lillebror, haha. Han ska "klippa" mig och jaa, jag älskar när någon pillar i håret, så jag lär väl somna.

Hoppas ni haft en bra dag i regnet.
xoxo <3

Oj vad fort tiden går

Här har jag suttit och lyssnat på musik och bara chillat. Kännt softet, som Robin brukar säga. haha. OCh nu ser jag helt plötsligt att klockan är halv ett, börjar om en halvtimme och måste äta lunch innan det. Min Browniekaka är klar och ska skäras upp i bitar nu. Ser och luktar riktigt gott! <3 Hoppas den smakar också.

Men nu måste jag verkligen iväg. Ikväll kommer älsklingen också. <3





xoxo <3



Come pick me up.

Dagens Musikfavorit; Madcon - Back on the road

Har suttit och lyssnat på den i flera dagar. Enda sedan jag laddade ned deras album för låten Beggin'. Egentligen rekommenderar jag hela deras album, allt med Madcon, de är grymma. Men just idag får det bli Back on the Road. Det är sköna beats och jaa, man känner att man kommer på fötter igen, när jag hör den i alla fall. Så detta får bli dagens musikfavorit.





xoxo <3

En längtan som biter sig i

Jag har en längtan och en önskan, om en annan plats. Jag ser mig själv i slowmotion och det känns som att jag rör mig i en helt annan tid, jämfört med människorna runt om mig. Jag har ingen ork kvar i kroppen heller och kan inte ens tänka klart längre. Ångesten för skolan börjar komma, samtidigt som jag ser fram emot det. Men jag har en längtan till något annat, om något annat. En längtan till en plats, där jag bara kan få andas ut och slappna av. Vill åka utomlands med Robin, endast Robin. Så vi får ha vår egna tid, stärka banden och göra precis vad vi vill. En annan frihet, med andra möjligheter.

Jag skulle vilja åka tillbaka till Bulgarien igen, men ändå inte.
Jag skulle kunna tänka mig att åka till Chile igen, men ändå inte.
Jag vill åka till London igen, men ändå inte.
Jag vill se nya saker, träffa nya människor och uppleva nya saker! Jag behöver friheten och jag behöver spännande utmaningar. Men snart har jag möjligheten, med pengar och ledighet. Jag har blivit en ny människa. En bättre människa hoppas jag på. Och jag är redo.

Det är morgon och idag är jag äntligen pigg!

Jag har varit så grymt trött de senaste dagarna och speciellt igår, samt i torsdags. Då var jag även lite deppig, men nu känner jag att det är påväg åt andra hållet. Men det blir så när man träffar människor man inte tycker om, som ger ut energier som gör en nere. Och det var vad jag gjorde i torsdags. Jag träffade en sådan människa. Men att sedan se någon i familjen gå ned sig i vardagen, det tar också mycket på krafterna, vilket jag också fick se i torsdags.

Men idag fick jag sova ut ordentligt, vaknade runt halv tio. Slängde på mig kläderna och sedan åt jag frukost. Och sedan har jag suttit här ett tag och läst lite på olika bloggar. Lyssnar på Madcon också såklart. Men nu är det tänkt att jag ska baka. Mintchoklad-brownies. Muums. Så det kommer upp bilder på dem senare idag, och under provsmakningen.

Robin kommer nog idag också, sköönt. En vecka sedan jag träffade honom och sedan kanske han börjar jobba, så då kommer det bli mindre tid till att träffas också. Men jag slutar jobba om sex dagar! Hur underbart är inte det? Ska fan ta med mig tjejerna och bowla någon kväll, discobowling kanske? Och jag längtar som fan till nästa heelg, då det händer grymt mycket roliga saker.

Men nu ska jag vidare till bakningen. Hoppas ni sov gott inatt. Det gjorde i alla fall jag och drömde ett par sjuka drömmar. Men det är typiskt mig. haha.

xoxo <3

Mycket är planerat

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp skapligt, runt tio borde räcka. Börjar jobba klockan 13, och innan dess ska jag ha hunnit göra mig iordning, ätit frukost och lunch, samt bakat. Så imorgon är det dags för receptet på mintchoklad-brownisarna. Med polkagriis! Ska bli riktigt gott, och får ta med mig lite om det finns kvar, till tälje på söndag. Jobbar och ska stänga imorgon, söndag både öppnar och stänger jag. Mycket jobb blir det, men på måndag får jag vara ledig, ska bli skönt. Och nu är det inte långt kvar på jobbet heller, jobbar ju bara en vecka till, eller rättaresagt sex dagar till.

Sedan firar jag ledigheten med en kväll på krogen, samtidigt som jag firar Lina som fyller 18 år, fredag den 15e! Dagen efter blir det badtunnefest också. Wooh, hela helgen har jag planer. Måste fixa lite dricka tills dess också. Och i helgen är inte mycket planerat, förutom det jag skrev ovan. Ska se på en jättebra film imorgon också, hoppas jag inte har för höga förväntningar bara. Men den heter 21 gram och går på SVT2 kl. 21.05.

Nu är det dags för mig att sova. Hoppas ni haft en bra dag och får en mysig helg.
xoxo <3

Marcela Tipsar; Arbetarkläder och Josh Holloway

Gaah, alltså. Finns det något mer hett än killar i arbetarkläder? Jag skulle inte säga nej till att få se en muskulös ung man i bara arbetarbyxorna, och kanske en hjälm då? Men det är snyggt på tjejer också, med arbetarkläder. Tycker själv att jag passar riktigt bra i dem. Hade ju det nästan dagligen förra sommaren, då jag fick jobba en hel del ute. Men mest satt jag ju på kontoret.

Men den jag helst av allt skulle vilja se i arbetarkläderna är min älskade snygging, Robin! *Grr* Då kan jag garantera er att jag skulle slänga mig över honom, haha. Så babe, nästa gång vi träffas, är det bäst att du har med dig dina arbetarkläder! Du får gärna vara lite svettig också.

Och när jag ändå tipsar om sådant som är hett, så har jag ett hett tips till. Han är heet, men bara på vissa bilder. Och denna bild är han grymt het. Ni har sett honom förut, förmodligen. Han spelar med i Lost i alla fall och det har nog inte varit så svårt att missa honom, även fast man inte följer serien. Jag gör det inte, men som sagt, man missar inte honom. Vem pratar jag om nu då? Joo, Josh Holloway. Titta och njut, genom att klicka på bilden.
 
                                                             


Tro det eller ej, men

Men jag har tröttnat på min bloggdesign igen.. Vafan är det med mig? Tycker inte den är tillräckligt snygg och jaa.. Den känns bara så tråkigt. Kanske ska ha andra färger? Vill att den ska vara mer strikt.. Baah, önskar jag var lika bra som Carro, bl.a. Men vafan, ska vara glad över vad jag kan, med tanke på att jag är självlärd och har inte tagit en enda kurs i webdesign eller något annat. Så på det har jag egentligen klarat mig jävligt bra.. Men neej, jag ser bara de som har desgin som vardag, som sitter flera timmar om dagen och pillrar. De som är riktigt grymma på det! Och jag jämför mig med dem..

Jaja, jag får ta och fixa designen i helgen då kanske? Har en ungefärlig plan på hur jag vill ha det i alla fall. Och jag borde verkligen inte jämföra mig med andra, speciellt inte med proffs. Men Carro, jag ser upp till dig, du är grym!

Filmtiiime!

Kom hem från jobbet för drygt en timme sedan, käkade direkt men är fortfarande hungrig. Fast nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på film. Tristan & Isolde som går på Kanal 5. Skriver senare, om jag inte somnar med chipsskålen på magen.
 
xoxo <3

En sen fredagskväll

Godmorgon.

Idag är jag extremt trött, kanske beror på att jag la mig tidigt, runt kl. 23, men somnade inte förrän runt halv två. Jippi! Så idag blir det snabba energier, eller njae, jag vet itne riktigt. Men det blir jobb, massvis med jobb. Jobbar sent ikväll och kommer inte ha något att göra senare ikväll, förutom att sova möjligtvis. Sov inte så jättebra inatt, önskar att jag fick sova med Robin varje natt, även fast han puttar ut mig ur sängen. <3 Jag sover i alla fall bäst med honom.

Så istället för utvilad, som jag skulle vilja vara, så är jag utmattad.. Uäh!
Men nu blir det frukost och läsa tidningen, sedan åker jag till jobbet. Working 10 to 20 *sjunger* Och så blir det sen lunch, vilket kommer göra mig extremt trött och hungrig vid tolv...! Lunch kl. 13.

Ha en trevlig dag nu.
xoxo <3

Rättvisemärkt Latte och Kärleksmums

Sitter här nu och är precis redo för att lägga mig, eller redo är jag inte, men jag har bestämt att efter detta inlägg blir det kudden och soova länge. Eller ganska länge, måste upp runt kl. 8 imorgon och sedan är det jobb kl. 10 fram till 20.15. Men det känns ändå rätt ok, kanske träffar på trevligt folk och då kommer jag i alla fall ha något att göra. Det är väl fredag imorgon? Känner att jag inte riktigt har koll heller.

Men idag vaknade jag i alla fall runt kl. 10, gick upp, käkade frukost och sådär. Lottis kom och hämtade mig runt lunch och sedan åkte vi in till Nyköping och gick runt och kollade i lite olika affärer. Efter det blev det en fika på Hellmans, riktigt mumsigt. Tog en rättvisemärkt latte med chokladmint som extra smak, sedan en kärleksmums, som nästan är som mockarutor, fast en tårta. Det är min bästa förklaring för den utsökta bakelsen. Satt kvar där ett tag och bara pratade, var riktigt trevligt. Men sedan började fåglarna attackera våra tallrikar och vi gick vidare på stan. Hittade en hel del som jag ville köpa, men känner att jag handlat tillräckligt för den här månaden egentligen. Fattas bara ett par snygga jeans. Men jag köpte något, tyvärr men ändå inte. Ett par skitfräna strumpor, kommer bild på dem snart, för de är lite speciella. Very sexy.

När vi gått runt på stan ett tag, till ungefär kl. 17, åkte vi vidare till Mormor och Morfar, satte och där och fikade igen. ojoj, min mage har fått i sig alldeles för mycket sötsaker idag. Tog bussen hem kl. 18.20 och den unga busschaffisen öppnade dörren med ett leende. Trevligt.

Men nu är det dags för mig att sova, ska ju som sagt lägga mig tidigt ikväll och kl. 23 anser jag vara tidigt. Får se om jag somnar snabbt, men det tror jag att jag gör, så trött och seg som jag är idag.

Hoppas ni haft en bra dag, min dag har varit bra, fram till kvällen. Sedan har den varit hyffsad med svängande humör. Bakning sker på lördag förmiddag.
xoxo <3

Ingen bakning för mig, inte

Jag är alldeles för trött för att baka och banka polkagrisar just nu. Jag känner mig verkligen helt slut och orkar knappt skriva här en gång. Sitter och lyssnar på Madcon för att bli på lite bättre humör, men jag sjunker bara ned allt mer i stolen jag sitter på. Mamma och Roger kolla på Solens mat och jag känner inte för att se på ett matprogram i Italien, vill bara åka iväg då. Så det blev inte av att jag kröp ned i soffan heller. Får dra igång något tråkigt spel på nätet, och sura där istället, haha. Kul kväll jag har? Neeej!

Har inte ens något viktigt att göra och bakningen får vänta till lördag förmiddag, börjar ju ändå jobba kl. 13 då, så jag kan bara efter frukost. Men nu är det dags för sega Onlinespel.
xoxo <3

Dags för mintchoklad-brownies!

Nu har jag bestämt att jag ska baka. Eller tror jag, fast jag kanske skjuter upp det till lördag? NEJFAN, nu ska jag baka. Så jag får något gjort och kanske känner mig lite gladare. Och efter det blir det nog smakprov och krypa ned i soffan och bara seega. Ska väl försöka att inte sitta här så mycket ikväll, måste verkligen lägga mig tidigt idag. Stänger och jobbar långt imorgon, och stänger hela helgen. Får i alla fall sovmorgon lördag-söndag.

Men nu är det dags för bakning, så jag inte skjuter upp det!
xoxo <3

Idag är jag seeg...

Usch alltså, idag är jag seg och känner inte för någonting. Men aah.. Vill egentligen gömma mig under en filt och glo på film. Men nu ska jag ned till ICA först och främst, köpa polkagrisar och mörk choklad, för vet ni vad? Jag ska baka mintchoklad-brownies. Smaka på den ni!
Men nu ska jag åka iväg, innan de stänger. Skriver mer senare.
xoxo <3

God morgon, eller borde jag säga..

god förmiddag? I natt somnade jag lite väl sent, vilket jag inte borde ha gjort. Runt kl. 2 blev mina ögonlock för tunga och sedan somnade jag. Låg och pratade med älskligen en stund också,<3

Vad händer idag då? Vaknade lite för sent för att kunna ta bussen kl. 11.14 till stan och möta Lottis. Var ju ganska trött nu på morgonen och vaknade kl. 10 istället. Har lite dåligt samvete för det, eftersom jag planerat att träffa Lottis och nu får hon komma och hämta mig istället. Vet inte riktigt vad vi ska göra, blir en fika eller lunch någonstans, treevlans. Och jag ska se till att inte spilla kaffe över heela mig.

Men nu är det dags för frukost, är trött och skulle gärna krypa ned i soffan under en filt och glo på film, men det får bli i eftermiddag. Hoppas ni får en mysig dag i detta tråkväder. Jag ska ha det så trevligt som möjligt och lite till!
xoxo <3




Saknar min Robin..<3

Tid till att andas ut och drömma sig iväg

Sitter ju här fortfarande, lyssnar på Madcon ikväll igen, men känner att nu är det dags att sova lite. Ska smyga runt lite i huset först och göra mig iordning och sådant där. Men först och främst ska jag ju självklart skriva klart lite här. Dona och trixa.

Imorgon är jag ledig igen, känns grymt skönt, men sedan väntar en lååång helg då jag ska jobba. Ska stänga hela helgen så jag förtjänar lite ledighet tycker jag. Men imorgon då, då jag ska träffa Lottis, grymt kul. Så det blir nog en fika på stan och sådär, bara träffas och umgås. Och jag ska se till att inte göra bort mig igen, som jag gjorde i tisdags. Kanske blir att jag har på mig nya kläderna också.

Carro åker bort imrogon också, till Göteborg! Snacka om att jag är avis och att jag kommer sakna henne. Men vi får ringa och messa massa, thihi. Längtar till den 16e aug och den 15e oktober, wooho då händer det grejer.

Hände inte mycket på jobbet idag heller. Massa halvdöva pensionärer som gjorde att jag varit tvungen att skrika halva dagen. Oj oj, jag säger då det, det finns människor till allt.

Men nu är det dags för mig att sova, vi höres imorgon. Hoppas ni haft en bra dag och att ni får sova gott inatt. Jag ska försöka så gott det går.
xoxo <3

En lista att göra innan det nya året börjar

Jag har tänkt lite för mycket, så idag när jag inte hade något att göra på jobbet, skrev jag en lista på saker jag ska göra innan nyår. Måste bestämma mig, få motivation och inspiration. Och nu kom jag på att jag glömt kvar listan vid kassan och där står det även lite annat, om roliga kunder. Jaja, kul för den som hittar listan då.

Här är i alla fall grejer jag ska göra innan det nya året kommer.

  • Fixa körkortet
  • Skaffa laptopen
  • Tatuera mig
  • Töja klart örat

Oj, jag kommer inte ihåg vad jag skrev mer på listan. Men jag vet att det var något mer i alla fall. Men min hjärna har knappt funkat idag.

xoxo <3


Barnskratt får mig att le

Sitter här, vet inte på vilket humör jag är på egentligen. Lite sådär upp och ned, känner att jag skulle kunna ryta till för minsta lilla också. Scary!  Så nu sitter jag här istället och kollar på söta, skrattande bebisar som får mig på bättre humör. Och en stor favorit är ju Evil Eye Baby. Love it! Sedan hittade jag en annan beebis, ni bara måste se den!






Marcela Tipsar; Eli Stone

Kom hem för ca 45 minuter sedan och har käkat och sådär. Men nu ska jag kolla på den sjuka TV-serien Eli Stone. Haha, så jäävla bra och klockren. Tipsar om den, se den nu! Och varje onsdag kl. 21. på kanal 5.

Det är så typiskt mig

Jag skulle ha lagt mig tidigt igår, eftersom jag jobbar sent idag och ska stänga. Måste ju vara pigg och glad när alla gamla tanter och gubbar kommer och handlar. Men njae, inte riktigt att jag höll det där igår kväll. Somnade inte förrän runt kl. 01.00, fattar inte varför jag är uppe så sent när jag ändå är så trött. Är som tröttast runt tio, men då känner jag att det är för tidigt att sova, så jag väntar lite till och sedan stänger jag ändå inte av förrän kl. 00.00.. Jag lär mig aldrig och idag är jag jättetrött. Men nu ska jag snart iväg till jobbet, en jobbdag på ca 8,5 timmar.

Hoppas ni får en bra dag i det tråkiga vädret. Så höres vi mer ikväll.
xoxo <3

Kvällens musikfavorit; Madcon - Beggin'

Har suttit och lyssnat på Madcon hela kvällen och deras album som jag inte minns namnet på för tillfället. Gaah, de är så grymt jävla braaa bara. Och jag vill upp och röra på mig när jag hör musiken, speciellt till denna låt Beggin'. En av de bättre låtarna på albumet.

Enjoy!
xoxo <3


Jag som skulle ha lagt mig tidigt

Nu är klockan sådär mycket igen och jag har inte ens gjort mig iordning för sängen. Sitter kvar här, lyssnar på Madcon och kollar runt på nätet, samt pratar med vänner på msn. Det är galet, varför lär jag mig aldrig? JAg jobbar ju sent imogon, länge.. Från kl. 10 till 20.15, med en sen lucnh kl. 13-14 och två raster på en kvart vardera. Och jag är den enda kassatjejen också, så jag lär få sitta där hela dagen som igår. Plus att det kommer massa sura russin (pensionärer) imorgon.. Uääh, blir tokig! Men snart så är det semester i ett par dagar för mig. Slutar jobba den 15e augusti!

Nu ska jag sova och drömma sött, hoppas ni gör detsamma . Och hoppas ni haft en bra dag ni med, utan pinsamheter då kanske.

xoxo <3




Robin<3

Ett efterlängtat samtal från min far.

La precis på luren efter att ha pratat med pappsen i ca en timme. Kändes bra, för vi har inte pratat på hur länge som helst. Har inte varit där på över en månad heller tror jag, men blir väl att jag åker och hälsar på när jag jobbat färdigt. Så det kändes skönt att prata om lite allt möjligt. Berättat om mina planer för hösten och sådär, pratat resor, pengar och jobb. Så det kändes braa.

Tack pappa.

xoxo <3

Ångesten för skolan har avtagit lite

För några veckor sedan var jag och badade hos Carro med Emelie också. Och när jag kom dit så berättade de en grej som kanske inte var så rolig att höra. Nu i trean ska vi ha ett projektarbete, och det ska innehålla media. Vi tre hade kommit på värsta grejen, trodde vi, tills många andra skulle göra en liknande sak. Och sedan helt plötsligt ville Emelie göra en helt annan grej och Carro skulle göra sin grej. Kvar blev jag, utan ideér och andra tankar, det enda jag hade var ångesten för skolan..

Men efter att ha umgåtts med Carro hela dagen, har vi beslutat något som får mig att längta en aning till skolan. Vi ska göra projektarbetet tillsammans ändå. *happy* Så nu blir vårat projektarbete..jaaa... slående. Vi har pratat ideér och bollat fram och tillbaka hela dagen. Och det känns riktigt bra, känns mer realistiskt än tidigare idé, denna kommer nog bli lättare att genomföra också. Wooho, till att vi slår våra kloka huvuden ihop och är så jäävla bra, Carro!

Så nu ser jag fram emot skolan igen, men bara lite. vill ha semester först. Känner på mig att det kommer bli grymt bra. Vi framför nog våra ideér snart, i alla fall när skolan satt igång, så ni får vänta lite till.

xoxo <3


En långdragen kväll

Ikväll har jag inte gjort ett skit vill säga. Fixat med bilderna för tidigare inlägg, lyssnat på musik och bara tråkat. Kollar efter nya intressanta bloggar, men hittar inte så mycket. Tappat lite läsare, men kan itne skriva som jag brukar, med tanke på jobbet, vilket känns lite tråkigt. Men snart slutar jag jobba och då kan jag skriva massa igen.

Fast nu är det dags för en kopp med kvällste och så kanske det går något bra på tv. Är hungrig, så jag ska ta mig något att äta. Skriver lite senare. Tjingeling

xoxo <3

Detta shoppade jag idag.

Här kommer bilder på vad jag shoppat idag. Samt dagens outfit som blev efter att ha köpt den första tröjan. Det bästa var att jag fick allt för ca 600:-, vilket inte är speciellt mycket för allt jag handlade. Skorna som egentligen skulle kosta 500:- fick jag för mindre än halva priset, och nu ska jag lära mig att gå i klackar ordentligt.


Den grå tjocktröjan kommer från Vero Moda

Vita toppen och västen kommer från H&M

Och dessa heta klackar från Din Sko. Fick dem inte ens för halva priset.


Kind of otursdag, men inte riktigt.

Var ju i stan idag, och jaa. Det är väl inte min direkta turdag idag, men inte heller någon otursdag. Har varit lite både och vid ett tillfälle har jag bara velat sjunka genom golvet och försvinna. Men i alla fall, nu kommer en ganska kort summering av dagen.


Tog bussen in till stan med Carro idag, runt 11. Vi strosade runt ett tag, för jag ville hitta en ny, enfärgad tjocktröja. Gick in på Vero Moda, där jag hittade en skitfin tröja, lite längre och långärmad, varm som fan, mörkare grå. Den var verkligen jättefin, så jag bytte om direkt från min blårutiga tjocktröja, som inte passade in i dagens outfit, men hade inget annat att ta på mig. Och sedan blev det bättre, såg sådär mysigt höstklädd ut.

12.35 tog vi stadsbussen till Gumsbacken, skulle gå på skokanonen och hitta lite klackar var det tänkt. Men icke! Var en riktig besvikelse, så vi hann ta bussen tillbaka till stan igen. Då var det dags för fika på George Coffee House. Och det var där det hände, där jag gjorde bort mig. Beställde en Latte Cinnamon och en muffin. Fick allt och skulle ta emot växeln, då jag drar i armen i sugröret och skeden. Glaset välter, kaffet hälls över mig och hela golvet och jag står och gapar... Min nya tröja, mina skor, scarf och en fläck på byxorna, träffades. Stor pöl på golvet och jag fick en ny latte. Snacka om pinsamt och alla bara satt och glodde på mig. Men när allt var upptorkat och jag suttit mig ned med Carro var allt som vanligt igen.

Fortsatte vår tur på stan, visade klackarna jag kollat på och sedan gick vi ned till H&M. Köpte en vit vanlig topp och sedan en svart väst. Rockig och chic, love it! Sedan upp till Din Sko igen. Testade båda skorna och pooff! Så var de mina.

Vi gick en stund till på stan och sedan tog vi bussen kl. 15.15 hem. Och mycket mer än så har jag inte gjort. Fick en sticka i foten nyss, sittandes. Hur lyckas jag med det egentligen?

Hoppas ni haft en bra dag. Det har i alla fall jag.
xoxo <3

Dagens outfit.

Nu ska jag kila till bussen och möta upp Carro. Vi ska besöka staden och där ska jag kolla på;

  • Klackar
  • Jacka
  • basplagg
  • smink
  • toppar


Och såhär ser jag ut idag. Söta höstmössan från Lindex och scarf från Indiska. 


xoxo <3


 


En dag då man borde stanna inne.

Det regnar massor, och det är storm ute. Något som kommer göra det svårt att vistas utomhus. Regnet tillsammans med stormen kommer sticka i ansiktet, det kommer inte kunna gå att titta. Och många stannar inomhus. Men... Inte jag och Carro, vi ska bege oss in till Nyköping City. Jag ska kolla på klackar, och förhoppningsvis hittar jag ett par. Blir väl bussen upp till Gumsbacken också och gå på skokanonen. Trevlans trevlans. Latte Cinnamon på Coffee house? Ja tack. <3

Men nu ska jag göra mig iordning, vi drar om ca en timme. Och jaa, det lär ta ett tag att gå ute i detta väder, så jag får gå lite tidigare till bussen.

Det gick btw ganska fort att somna igår. För när jag gick och la mig runt kl. 1 så hade det i princip slutat regna. Och det var ju tur, så jag somnade som sagt snabbt. Men drömde något helskumt inatt, haha.

Ha en toppen-mys-dag i detta mysiga väder.
xoxo <3

Hur ska jag kunna sova inatt?

Regnet verkligen öser ned, det smattrar som tusan och jag kommer störa mig på detta ljud hela natten. Speciellt i mitt rum, där jag har plåttak och tunna väggar. uääh, vill inte sova ensam. Avskyr egentligen att sova ensam, så många skumme saker i skuggorna, bäst är med Robin. <3

Jag som skulle lägga mig tidigt, joo tjena. Varför gör jag aldrig det? Kommer vara dötrött imorgon, men jag får i alla fall lite sovmorgon, ska nog upp runt kl. 10. Tar bussen in till stan med Carro kl tio över elva. Sedan blir det att kolla på skooor. Ska fixa ett par nya, med klackar, eftersom det är min och Carros nya deal. Vi ska kunna gå i klackar till hösten, helst till hennes födelsedag.  Så nu ska jag hitta ett par schyssta, har redan gjort det, men kanske hittar ett par andra.

Usch, nu mste jag verkligen sova. Ska försöka i alla fall, men känner att jag förmodligen somnar snabbt ändå.
Hoppas ni haft en bra dag och att ni kan sova gott inatt.
xoxo <3

Kvällens musikfavorit; Lifehouse - From where you are.

Vad Cissi som tipsade mig om denna låt från början. Den är dedikerad till alla ungdomar som dör i trafiken. Men den får min att tänka på annat, på kärlek. Och därför får den bli kvällens musikfavorit. Regnet öser ned utanför och jag önskar att jag hade Robin hos mig.<3



Karnevalståget är för männen.

Karnevalståget som är under Nyköpings karneval är väl egentligen för männen och för de bisexuella samt de lesbiska? Men jag tror nog att det är männen som dreglar mest. När de får se de nakna, vältränade sambarumporna. Kvinnorna som bär string av paljetter och knappt någon bh. Fjädrar på huvudet och de dansar förföriskt. Det är väl ändå männens dag? Fast det spelar ingen roll om det är under Nyköpings karneval, det är nog alla karnevaler? Bara de halvnakna sambabrudarna uppträder.
 

Det är drömmar som männen har, finns nog en hel del som önskar att de hade en sådan kropp hemma, en sådan rumpa de fick klämma på. Medan många kvinnor får dåligt självförtroende, de ser ned på sina små putande söta magar och tänker.. "Det är sådär jag borde se ut". Känns lite tragiskt, jag vet. Eller så kanske det verkar skumt för att jag tror att det är så? Men jag känner igen mig som en av de där kvinnorna, kan jag säga. Jag har ingen direkt drömkropp, jag tränar inte överhuvudtaget, men ändå har jag lyckats hålla mig i någorlunda form. Men jag drömmer om att jag hade den där snygga kroppen, med vältränad mage och fast rumpa. Inte för att jag har en hängrumpa nu, men ändå.

Och jag drömmer om det, även fast Robin säger att jag är snyggast i hans ögon. Men sedan vet jag att han stod och råstirrade på dessa rumpor under karnevalen, att han var en av dem som önskade att han fått lägga sina händer runt rumporna. Men jag skulle aldrig själv få ställa upp på något sådant, neej, för då går jag för långt.

Men vad säger ni, är inte karnevalståget lite av männens högtid? Det är då de får drömma sig bort och se massa halvnakna tjejer i verkligheten utan att slå på en p-rulle. Eller är det bara jag som tror?

xoxo <3

En ny dag med nya leenden.

Sitter här, trött som jag vet inte vad. Ska till jobbet om ca en halvtimme, måste göra iordning mig för det sista. Och idag ska jag stänga, usch, fy och blä på det. Jobbar alltså 10 till 20.15 och det känns lite trist. Eller väldigt trist...! ligger hellre hemma i sängen och myser med Robin. Önskar han var här.

Nu har jag bara två veckor kvar i alla fall, och imorgon och torsdag är jag ledig. Så imorgon blir det till att besöka staden med Carro, kanske köpa ett par nya skor. Jag och Carro har ju en deal som vi ska klara till hösten. ska väl kolla efter en teoribok också har jag bestämt, det är dags nu känner jag.

Längtar verkligen till den korta ledigheten jag har. För mitt huvud och min kropp har jobbat för länge nu, känner jag. Jag blir allt tröttare och snart börjar skolan också. Men då är jag i alla fall ledig på helgerna, vilket jag inte är nu. Och när min ledighet har satt igång, ska jag fan ta och åka iväg någonstans med Robin.

Men nu ska jag göra mig iordning och sådär. Bilder från helgen kommer senare ikväll, I think. Har precis laddat över dem till datorn men det var inte så många. Ha en trevlig dag nu.
xoxo <3

dags att hälsa på huvudkudden.

Är så otroligt jävla trött idag, det är galet. Har kunnat somna när som helst, och det har varit så hela dagen. Jag och Robin somnade väl inte förrän runt 2-3 tiden inatt, vet inte riktigt när. Och sedan vaknade jag runt halv tio- tio idag. Varit igång hela helgen och jobbat som en tok hela jävla sommaren, så det är inte konstigt att jag är trött. Men jag slutar äntligen jobba om två veckor, åååh så sköönt! Och då jääävlar, fyfan ska se till att hitta på en massa roliga saker hela dagarna. Mysa med Robin bl.a.

Men nu är det dags för mig att sova. Tänkte att det skulle bli en tidigt kväll ikväll, och därför ska jag lägga mig nu. För det är vääldigt tidigt för mig, då jag vanligtvis somnar runt 00-02. Så jag säger väl god natt till er alla. Och hoppas ni sover gott. JAg ska försöka, har alltid svårare att sova utan Robin. <3

Hoppas ni haft en bra dag också, och att ni får en mysig vecka nu.
xoxo <3

Marcela Tipsar; The number 23.

Har en hel del att tipsa om egentligen, men nu tänker jag tipsa om nattens film, som jag och Robin såg när vi kom hem igår kväll. Och det blir en nattens film, eftersom vi var gick och lade oss runt kl. 1. Men nu till själva filmtipset. Vi såg filmen The Number 23 med Jim Carrey.

En riktigt bra film som gjorde att man fick en hel del skumma tankar. Något jag dock ogillade var hur man egentligen aldrig fick reda på vad siffran 23 stod för. Vi fick bara reda på att det var något dåligt, något som gjorde oss knäppa när vi började räkna. Men i det stora hela var filmen jävligt bra, och helt oförutsägbar. Jag gissade fel på slutet ett flertal gånger och Robin sa hela tiden att jag skulle titta på filmen istället för att fråga så mycket, haha. Förlåt sötis. <3

De har fått in en hel del detaljer, som man inte tänker på. Men överallt i filmen, så blir varenda liten detalj till siffran 23. Om man så räknar bokstäver, adderar, subtraherar, dividerar och multiplicerar. Jaa, allt blir hela tiden 23. Men som sagt, när man letar efter något man verkligen vill åt, kommer man alltid att finna det.

Men se den, se den dock inte ensam.
xoxo <3


filmkväll ikväll eller bara..

Eller kanske bara en te-drickar-kväll med bra musik av Ryan Adams. Men nu ska jag nog i alla fall sätta mig i soffan ett tag, njuta av det mörka vädret och dricka en varm kopp te. Kommer tillbaka senare ikväll, om jag inte somnar vill säga. Har så extremt mycket att skriva om känner jag, nu när jag itne skrivit så mycket de senaste dagarna.

Ha en trevlig kväll.
xoxo <3

En mysig helg utan alkohol.

Robin åkte hem för ca en timme sedan, usch... Ville att han skulle stanna kvar. Men jag börjar jobba imorgon igen och han förmodligen också. Sedan vet jag inte när vi syns igen, men jag hoppas det blir snart. Har i alla fall haft en underbart mysig kväll och det blev inte så mycket festande heller, som jag från början trodde.


Började med fredagen, spelning på kvällen, dricka uthälld när vi inte ens hade druckit osv. Åkte hem runt tolv och var hemma halv ett. Skulle jobba igår (lördag) kl. 8.30, försov mig nästan då jag vaknade kl. 8. Var rätt trött eftersom jag knappt sov något den natten. Men det gjorde inget, slutade ändå kl. 13 och efter det åkte jag hem med lite godsaker, somnade en stund med älsklingen innan vi drog ned på stan.  Jag och Robin tog och delade på en kaffe latte på Coffee House. Väntade på Carro som skulle ta bussen till stan runt tjugo i sex. Sedan stack vi direkt upp till torget för att se karnevalståget. Var dock inte mycket att se, blev riktigt besviken faktiskt. Men det berodde väl på det dåliga vädret?

gick till stora scenen för att se fortsättningen av Samba-dansarna. Folket som stod och stirrade på alla sambarumpor, berättar mer i senare inlägg jag tänkt skriva. Efter samban drog vi och käkade på ett smockat donken. Och sedan strosade vi bara runt på stan, kollade stånden, gick vid tivolit, vann nallar och grejer och köpte goda remmar. Tiden gick fort och precis när vi skulle ned till bussen runt tio, möter vi det roliga Stigtomtagänget som fick oss att tveka om att stanna kvar. Vi skulle gå och möta Alice och i sista sekund, fem minuter innan bussen skulle gå, bestämde vi oss för att åka hem istället. Vi sprang mot tågstationen för det skulle bli närmare och vi skulle få mer tid på oss.

Vi kom på bussen, åkte hem, sa hejdå till Carro. Väl hemma blev det myskväll och vi tittade på en och en halv film, sedan var det för sent och vi gick och lade oss. Vi såg The number 23 och int eens halva Allt om min buske. Men det gjorde inget, för jag fick mig en mysig kväll ändå. Och jag hoppas ni andra också fick det. <3
Tack för helgen alla underbara vänner och min älskade Robin.

xoxo <3


Howdie howdie.

Jag är pigg idag, eller ganska i alla fall. Vaknade för ca en och en halv timme sedan, Robin sover fortfarande. Om han inte stiger upp nu, vill säga. Och jag hade rätt, han kom precis upp, så nu ska vi äta en god frukost, eller bruunch får det bli. Lite stekta ägg, te, kaffe och massa goda toast.

Skriver mer senare och mer om karnevalen.
xoxo <3

Karnevalen, misslyckad?

Inte egentligen, men jag skriver mer om det senare. Var väldigt trevligt, men hände inte så mycket dock.

Men nu ska jag och babe kolla på film, number 23.

xoxo <3

Idag blir det till att festa på karnevalen.

Slutade jobbet för ungefär en timme sedan, känns skönt, så nu ska jag sova en stund. Har kanske fått tag på något att dricka till ikväll också. det är väl tur det, annars får det bli ett par 3,5or. haha. Nej men jag hoppas jag hinner.

Igår var det en både väldigt trevlig och sorglig kväll, för det mesta var den trevlig och vi hade grymt kul tillsammans. Det var bara när vi skulle åka hem som det-som-inte-fick-hända-hände. Men det kommer lösa sig tillslut, det gör det alltid. <3

Annars var det en väldigt trevlig kväll. Jobbade till kl. 20.15, fick stänga. Sedan hämtade mamma upp mig och Carro, jag bytte om i bilen totalt, allt åkte av och annat åkte på, var lite roligt. Och efter det, när vi kommit fram till stan, käkade jag en minipizza som mamma värmt på. Den var välbehövelig, eftersom det fick bli min middag. Hängde en hel del vid AK eftersom vi skulle se Deviniance och Endogamia, dock missade jag förstnämnda bandet. Men får bli en annan gång. Lite dåligt ljud bara, annars var det helt ok.

Robin fick tyvärr drickan uthälld av polisen, för "de misstänkte" att han hade något i sin väska.. Men men, gjort är gjort och tur var att han inte hade köpt den där flaskan med vodka. <3

Men ikväll ska det bli mer röj, drack inte igår eftersom jag jobbade tidigt idag och var nära på att försova mig. Så ikväll ska det bli pretty galet.

Gaah, längtar tills Carro fyller 18, då jääävlar får ni se upp på stan. ;)

Nee, nu ska jag ta och vila en stund, sov inte mycket inatt.
Ha en trevlig helg.
xoxo<3

Stackars.

Uscha, tycker så synd om Carro. Du är som en tvättsvamp som drar till dig sådant. Gumms, men jag finns här för dig och i helgen blir jag din livvakt.!  <3

Godmorgon Darlings.

Idag vaknade jag klockan fem ungefär, då en jävla fluga flög runt i mitt rum och var allmänt irriterande. Den höll på så till ungefär kl. 6 då jag äntligen kom på en smart idé och la mig under påslakanet där det var hyfsat svalt. Drog hela påslakanet över huvudet men hade öppet för munnen , så jag kunde andas ordentligt. Och nästa gång vaknade jag runt kl. 8. Börjar ju tio idag, och slutar inte förrän kl. 20.15, så jag ska stänga.

Nyköpings karneval började igår, men den börjar idag för mig. Så idag efter jobbet kommer mamma skjutsa mig och Carro i ilfart till AK, där vi ska gå på spelning med en massa bra band. Bl.a. Endogamia och Deviniance. Wooho till det! Möter upp Robin där och lite mer folk, grr.

Men nu måste jag äta frukost, jobb om en timme. Och det blir nog massa trevliga kunder, som igår. ;)
Ha en bra dag, det ska jag se till att ha i alla fall.
xoxo <3

Jag har velat skriva, tro mig..

Usch, har haft en sdan jävla bloggtorka, Fast jag vill inte kalla det för bloggtorka då jag hela tiden har haft hur mycket som helst att skriva. Problemet är bara att det inte kommer ned här, utan stannar kvar i huvudet och vilar som tankar. Jag har massa roliga saker att berätta om hur jag studerat människor på jobbet. Grymt roliga saker verkligen. Sedan har jag haft massa annat roligt jag velat delat med mig av. Men det har inte blivit av, och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Det är så att när jag kommer hem från jobbet är jag alldeles för trött för att skriva en massa, och därav mina alldeles för korta inlägg som blivit de senaste dagarna.

Men jag ska ta igen det, det lovar jag. Speciellt när jag slutat jobba, för då har jag mer tid och kan göra lite andra roliga saker också. För jag känner själv att det blivit alldeles för mycket jobbsnack här i bloggen. Visst händer det roliga saker på jobbet, men jag kan inte bara skriva om det ju.

I helgen är det ju karneval och då kommer det hända grymt mycket. Redan imorgon. Så då lovar jag att komma med roliga grejer och massa fina bilder. Men nu är det dags för sängen, ska jobba imrogon. 10-120.15, ska stänga, inte så kul en fredag kanske. Men vafan, pengar pengar.

Sov gott och dröm sött.
xoxo <3

Vad tycker ni om min nya design?

Inte så jättestora förändringar, men nu känns bloggen lite mer jag. Och det är jag glad över. Gjorde om headern ännu en gång, då det verkade som att jag blandade de "trashiga" polaroidramarna med det nya feminina jag. Så nu är det bara det nya feminina jag. haha. Fast så rosa är jag väl int eegentligen, har bara lyckats gilla rosa lite smått och det där kändes så sött.

Vad tycker ni?